Odbojka USSB: Počinje borba za medalje!

1052

Predstojećeg vikenda očekuju nas novi mečevi odbojkaške lige Univerziteta sportskog saveza u Beogradu. Tradicionalno, igraće se u sali Zavoda za sport. Četiri meča u konkurenciji studentkinja igraće se u subotu, dok je nedelja rezervisana za polufinalne mečeve u obe konkurencije.

Finalni dan USSB

 

Zaostale mečeve otvoriće odbojkašice Matematičkog fakulteta a protivnice će im biti Vojna akademija. Pobednik ovog meča će, odmah zatim (20h), na crtu  izaći MEF fakultetu. Na terenu B će se, između ostalog, od 20h sastati Visoka škola za IKT i Pravni fakultet Union.

 

Nedelja je rezervisana za samu završnicu. Prvo polufinale odigraće odbojkašice Fakulteta organizacionih nauka. One će za rivala imati boljeg iz deula Matematički fakultet/Vojna akademija. Prvi favoriti za osvanajnje titule su bez većih problema došli do same završnice. Do prilike da se bore za medalju, odbojkašice iz Jove Ilića su došle sa svega jednim izgubljenim setom (savladale su Singidunum 2:1). Maksimalne su bile u ostalim grupnim mečevima, pa ne treba da čudi što su glavni pretendenti za osvajanje najsjajnijeg odličja.

 

Odmah posle, od 20h, odigraće se i prvo muško polufinale. Visoka škola za IKT će snage ukrstiti sa ekipom FON-a. IKT je u dobroj seriji; poslednje mečeve pobedili su bez izgubljenog seta. Na drugoj strani, FON nije ništa slabiji. Iako su negde do pobede došli tek nakon trećeg seta, nema sumnje da su tokom lige pokazali zavidan kvalitet, te da će, kao i njihove saigračice, težiti da se okite zlatnom medaljom.

 

Kompletan raspored:

 

Subota, 08.12.2018. godine:

Teren A

19,00 č. (ž)  Matematički fakultet – Vojna akademija

20,00 č. (ž)  MEF fakultet – Matematički fak./ Vojna akademija

Teren B

19,00 č. (ž)  MEF fakultet – Fak. veterinarske medicine

20,00 č. (ž)  Visoka škola za I.K.T. – Pravni fak. Union

Utakmice se igraju u Sali Zavoda za sport, ul. Kneza Višeslava 72, Košutnjak

 

Nedelja, 09.12.2018. godine:

Teren A

19,00 č. (ž)  Fakultet organizacionih nauka – Matematički fak./ Vojna akademija ½ finale

20,00 č. (m)  Visoka škola za I.K.T. – Fakultet organizacionih nauka ½ finale

Teren B

19,00 č. (ž)  MEF fakultet – Matematički fak./ Vojna akademija

20,00 č. (m)  Univerzitet Singidunum – Beogradska poslovna škola

Utakmice se igraju u Sali Zavoda za sport, ul. Kneza Višeslava 72, Košutnjak

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB