Odbojka SUUB: Najava polufinala u ženskoj konkurenciji

398

U subotu 19. maja biće odrigani polufinalni mečevi lige Sportskog udruženja Univerziteta u Beogradu u ženskoj konkurenciji. Utakmice će biti odigrane u velikoj sali SC “Mala  Vizura”. Prva utakmica počinje u 17:15h, a sledeće se igra po završetku prve.

Finalni dan USSB

U prvom polufinalu  sastaće se ekipe Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja i Fakulteta bezbednosti. Odbojkašice FSFV-a u četvrtfinalu su neočekivano ubedljivo savladale Filološki fakultet. Difovke su tako pokazale da imaju odličnu ekipu ove sezone i da žele da se bore za trofej.  Iznenađenje napravila je ekipa Fakulteta bezbednosti, koje su u borbi za polufinale pobedile Fakultet organizacionih nauka, aktuelnog šampiona lige. U vrlo neizvesnom meču, nakon tri seta, odbojkašice Bezbednosti uspele su zahvaljući timskoj borbi i želji da stignu do polufinalne utakmice. Plasman u finale doneo bi istorijski uspeh ovoj ekipi. Da li će FB nastaviti niz i napraviti novo iznenađenje videćemo u subotu u Maloj Vizuri.

Drugi polufinalni susret igraju ekipe Medicinskog fakulteta i Ekonomskog fakulteta. Ekipa Medicinskog fakulteta je još jedno iznenađenje ovogodišnjeg lige. U četvrtfinalnom meču, nakon tri seta doktorke su savaladale Pravni fakultet. Tokom cele sezone medicina je pokazala timsku igru, te su se po prvi put našle u polufinalu lige. Na putu do finala očekuje ih Ekonomski fakultet. Popularne “Foke” prošle godine bile su visešampionke, a imaće priliku da se ponovo bore za zlato. U četvrtfinalu Ekof je pobedio Saobraćajni fakultet, koji je prošle godine osvojio treće mesto. Foke su uspele da smanje dvocifrenu prednost saobraćajki u prvom setu i nakon toga pružile igru koja ih je odvela u polufinale.

Svakako nas čekaju zanjimljivi mečevi i moguća su nova iznenađenja. FON nije u prilici da brani titulu, pa će liga svakako dobiti novog šampiona. Dođite da navijate za svoje koleginice!

 

 

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstUbedljiva pobeda Belorusa!
Naredni tekstEmisija Sportindeks: Najava finala SUUB rukometne lige
Studentkinja sam novinarstva na Fakultetu političkih nauka. Bavljenje novinarstvom znači ispunjenje mojih želja. Ne mogu da zamislim dan bez radija i sportskih vesti. Želja mi je da izveštavam sa velikih sportskih takmičenja. Kontakt: urednik@sportindeks.rs