Odbojka: rezultati SUUB lige

312

Prethodnog vikenda odigrano je šest odbojkaških utakmica u okviru SUUB lige, četiri u ženskoj i dve u muškoj konkurenciji.

Finalni dan USSB

 

Ovaj vikend su otvorile odbojkašice Pravnog i Stomatološkog fakulteta, gde su pravnice rutinski i bez veći problema savladali zubarke sa 2:0 u setovima. Prvi dan vikenda su zatvorile favorizovane odbojkašice FON-a koje su pobedile ekipu Građevinskog fakulteta službenim rezultatom.
Nedeljni program su otvorile žene u derbiju grupe A između Ekonomskog i Filološkog fakulteta, koji je odlučivao o tome ko će zauzeti prvo mesto u grupi na kraju polu sezone, a više sreće i koncentracije u završnici trećeg seta su imale ekonomistkinje i došle su do pobedile. Potom su na teren izašle muške ekipe ETF-a i Farmaceutskog fakulteta, gde su odbojkaši ETF-a opravdali ulogu favorita i ubedljivo došli do pobede. Ovaj vikend zatvorila je utakmica muških ekipa Građevinskog i Saobraćajnog fakulteta, gde su saobraćajci rutinski došlo do pobede od 2:0 u setovima.

Rezultati svih utakmica:
(ž) Pravni fakultet – Stomatološki fakultet 2:0 (25:11, 25:8)
(ž) Fakultet organizacionih nauka – Građevinski fakultet 2:0 (25:0, 25:0)

Nedelja, 17.12.2017
(ž) Filološki fakultet – Ekonomski fakultet 2:1 (25:21, 23:25, 15:12)
(m) ETF – Farmaceutski fakultet 2:0 ( 25:10, 25:14)
(ž) FSFV – TMF 2:0 (25:12, 25:15)
(m) Građevinski fakultet – Saobraćajni fakultet 2:0 (25:16, 25:21)

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstKošarka: najava devetog vikenda SUUB lige
Naredni tekstFUTSAL: Ko će biti novi šampion USSB lige?
Student sam Fakulteta političkih nauka, smer novinarstvo. Ukoliko se jednog dana definitivno odlučim da budem sportski novinar, želeo bih da pratim košarku, kao svoj omiljeni sport i sport kojem sam posvetio sedam godina intezivnih treninga. Cilj koji bih voleo da ostvarim jeste da jednog dana komentarišem derbi sa koleginicom.