Odbojka: Rezultati šestog vikenda USSB lige

284

Proteklog vikenda, na programu su bile po dve utakmice u muškoj i ženskoj konkurenciji odbojkaške USSB lige. Mečevi su odigrani u sportskom centru Vojne akademije.

Finalni dan USSB

Prvu utakmicu su odigrale dame sa Visoke škole za ITHS i Kriminalističko-policijske akademije. Policajke su odnele pobedu pa ITHS sada ima skor od dve pobede i dva poraza, dok KPA ima četiri vezane pobede. U drugom okršaju, sastale su se ekipe Vojne akademije i Fakulteta organizacionih nauka. Devojke sa FON-a su slavile i tako upisale četvrti trijumf, a imaju i jedan poraz.

U muškoj konkurenciji, prvi meč su odigrali Visoka škola elektrotehnike i računarstva i Univerzitet Singidunum. Singi je bio bolji posle trećeg seta i tako stigao do treće pobede u ovogodišnjem prvenstvu, dok VIŠER ima dve pobede uz isto toliko poraza.Poslednju utakmicu ovog kola su odigrale ekipe Fakulteta političkih nauka i Vojne akademije, gde su političari slavili 2:0.

Rezultati: Nedelja 26.11.

Žene:
Visoka škola za ITHS – Kriminalističko-policijska akademija 0:2 (3:25,7:25)
Vojna akademija – Fakultet organizacionih nauka 0:2 (6:25,15:25)

Muškarci:
Visoka škola elektrotehnike i računarstva – Univerzitet Singidunum 1:2 (15:25,25:22,10:15)
Fakultet političkih nauka – Vojna akademija 2:0 (25:18,29:27)

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstFUTSAL: Rezultati SUUB lige
Naredni tekstKošarka: Rezultati sedmog vikenda USSB lige
Student treće godine Fakulteta politickih nauka, smer novinarstvo. Sport shvatam kao nacin zivota, i veliki sam ljubitelj kosarke, dok su mi strani auto sportovi. Zelja mi je da ono sto vidim i cujem na sto uverljiviji i interesantniji nacin predstavim ljudima koji imaju zelju da nesto novo pročitaju.