ODBOJKA: Rezultati drugog vikenda Farmasi Kupa

196

Drugi vikend Farmasi Kupa studenata i studentkinja Beograda je iza nas. Na terenima Zavoda za sport na Košutnjaku, odigrana je po jedna utakmica u obe konkurecije, dok je meč između Filološkog fakulteta i Fakulteta za medije i komunikacije registrovan službenim rezultatom u korist aktuelnih šampionki USSB lige.

Finalni dan USSB

Prve su svoj meč odigrale odbojkašice Fakulteta organizacionih nauka i Visoke škole za IKT. Balmazovićeva i saigračice su dobru komunikaciju u polju iskoristile i beležile poene, dok IKT na čelu sa Ružicom Pijović, nije mogao da isprati taj ritam i ozbiljnije zapreti FON-u. Poslednjeg dana vikenda dobili smo pobednika jedinog duela u muškoj konkurenciji. Osvajači bronze u ligi Univerzitetskog sportskog saveza Beograda, Beogradska poslovna škola je posle kratke pauze odigrala svoj prvi meč. Da će im trebati vremena da uđu u takmičarski ritam pokazali su u meču protiv odbojkaša Elektrotehničkog fakulteta koji su izgubili rezultatom 2:0.

Kompletni rezultati:

Subota, 28.04.2018.

Teren A
19h (ž) Fakultet organizacionih nauka – Visoka škola za IKT 2:0 (25:7, 25:14)
Nedelja, 29.04.2018.
Teren A
18h (m) Elektrotehnički fakultet – Beogradska poslovna škola 2:0 (25:17, 25:12)
Teren B
18h (ž) Filološki fakultet – Fakultet za medije i komunikacije 2:0 (25:0, 25:0)

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstNajava Farmasi kupa: Bezbednosna prepreka za VIŠER
Naredni tekstNajava: odbojka kup USSB-a
Student sam druge godine novinarstva na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Sport je oduvek bio bitan segmet svakog mog dana, a bavljenje sportskim novinarstvom velika želja.