Odbojka: Osmi vikend odbojkaške lige Univerziteta u Beogradu

833

Novo kolo odbojkaške lige je pred nama. Na programu će ovog, osmog vikenda biti četiri meča, po dva u obe konkurencije. Mečevi će se igrati u nedelju na dobro poznatom mestu – sali Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja.

Finalni dan USSB

 

Teren 1 rezervisan je za studentkinje. Od 20:30 na njega će izaći odbojkašice Fakulteta bezbednosti i Tehnološko-metalurškog fakulteta. Bezbednost je u dobrom ritmu – prošlog vikenda slavile su u duelu protiv konstantno neugodnih odbojkašica organizacionih nauka. Posle ovog meča – oko 21:30, snage će odmeriti studentkinje farmacije i ekonomije. Farmacija je ove sezone u nekoliko navrata pokazala da se može nositi sa svima, ali nema sumnje da će aktuelne osvajačice bronzane medalje biti ozbiljan zadatak za devojke iz Vojvode Stepe.

 

Odmah pored, u isto vreme, svoj meč odigraće Stomatološki i Pravni fakultet. Pravnici, inače vicešampioni lige i ove sezone igraju dobru odbojku, te pokazuju da nisu slučajno došli do finala prošle godine. Nakon ovog meča, od 21:30h igraće se meč između ekipa Farmaceutskog fakulteta i EKOF-a. Obe ekipe su u svojim poslednjim mečevima doživele poraz – farmacija od filozofa, a medicinari su nadigrali ekonomiste. Stoga je sigurno da će i jedni i drugi težiti da ostvare pobedu u ovom kolu.

 

Kompletan raspored:

 

Nedelja, 16.12.

 

Teren 1

20:30 Fakultet bezbednosti – TMF (ž)

21:30 Farmaceutski fakultet – Ekonomski fakultet (ž)

 

Teren 2

20:30 Stomatološki fakultet – Pravni fakultet (m)

21:30 Farmaceutski fakultet – Ekonomski fakultet (m)

Sve utakmice se igraju u sali Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstOdbojka USSB: Finalni obračuni
Naredni tekstFutsal USSB: Dva spektakla za kraj!
Student sam Fakulteta političkih nauka, smer novinarstvo i komunikologija. Volim sport, trenirao sam fudbal dok sam bio mlađi. Osim toga, volim da pratim i rukomet, ali i odbojku. Sportsko novinarstvo je posao kojim bih želeo da se bavim u budućnosti.