Odbojka: Najava petog vikenda USSB lige

325

Predstojećeg vikenda će se odigrati četiri utakmice odbojkaške USSB lige, dve u muškoj i dve u ženskoj konkurenciji.

 

Prvo će na teren devojke i to, do sada neporažena ekipa, Kriminalističko-policijske akademije, a njima će se suprotstaviti ekipa Visoke škole za I.T.H.S. koja ima skor od jedne pobede i jednog poraza. Potom će na teren odbojkašice Vojne akademije, koje će pokušati da poprave utisak posle startnog poraza prošlog vikenda što neće biti ni malo lako jer se na drugoj strani mreže nalaze odbojkašice favorizovane ekipe FON-a.

Zatim na scenu izlaze momci iz ekipe Visoke škole za elektrotehniku i računarstvo, koji imaju skor od dve pobede i taj pobednički niz će pokušati da nastave protiv ekipe Univerziteta Singidunum sa skorom od dve pobede i jednim porazom. Program zatvaraju do sada neporažena ekipa FPN-a i ekpia Vojne akademije koja do sada nije ostvarila pobedu.

 

Raspored svih utakmica:

Nedelja, 26.11.2017. godine:

16,20 č.(ž)  Vi. škola za I.T.H.S. – Kriminalističko-policijska akad.

17,30 č.(ž)  Vojna akademija– Fakultet organizacionih nauka

18,40 č.(m)  Vi. škola elektrotehnike i rač. – Univerziteta Singidunum

19,50 č.( m) Fak. političkih nauka – Vojna akademija

Utakmice se igraju u sportskom centru

Vojne akademije, ul. Pavla Jurišića Šturma 33

Fejsbuk komentari

PODELI
Prethodni tekstKošarka: najava petog vikenda SUUB lige
Naredni tekstFUTSAL: Rezultati SUUB lige
Student sam Fakulteta političkih nauka, smer novinarstvo. Ukoliko se jednog dana definitivno odlučim da budem sportski novinar, želeo bih da pratim košarku, kao svoj omiljeni sport i sport kojem sam posvetio sedam godina intezivnih treninga. Cilj koji bih voleo da ostvarim jeste da jednog dana komentarišem derbi sa koleginicom.