Odbojka: Najava desetog kola Lige Univerziteta u Beogradu

382

Utakmice 10. kola odbojkačke lige Univerziteta u Beogradu održaće se ovog vikenda u sali Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja. Na programu će biti deset utakmica, sedam u ženskoj i tri u muškoj konkurenciji.

Finalni dan USSB

Prve utakmice 10. kola odigraće se u subotu od 19h. Na terenu jedan snage će odmeriti odbojkašice Filozofskog fakulteta i FASPER-a, dok će se na terenu broj dva za pobedu boriti devojke sa Biološkog fakulteta i TMF-a.

U nedelju će od 18h na terenu jedan prve igrati ženske ekipe Farmaceutskog fakulteta i FON-a, dok će se u isto vreme na terenu broj dva igrati utakmica između odbojkašica ETF-a i Matematičkog fakulteta. Prvu utakmicu u muškoj konkurenciji od 19h odigraće ekipe Saobraćajnog i Mašinskog fakulteta. Nakon njih na rasporedu su momci FSFV i Građevinskog fakulteta. Poslednji susret 10. kola na na terenu jedan biće između odbojkaša Farmaceutskog fakulteta i FON-a, a na terenu dva naći će se devojke sa Filološkog i Saobraćajnog fakulteta.

Kompletan raspored:

Subota 29.2.

Teren 1

19.00 Filozofski fakultet-FASPER(ž)

Teren 2

19.00 Biološki fakultet-TMF

Nedelja 1.3.

Teren 1

18.00 Farmaceutski fakultet-FON(ž)

19.00 Saobraćajni fakultet-Mašinski fakultet(m)

20.00 FSFV-Građevinski fakultet(m)

21.00 Farmaceutski fakultet-FON(m)

Teren 2

18.00 ETF-Matematički fakultet(ž)

19.00 Fakultet bezbednost- Fakultet veterinarske medicine(ž)

20.00 Medicinski fakultet-RGF(ž)

21.00 Filološki fakultet- Saobraćajni fakultet(ž)

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstSUUB rukomet: Najava šestog kola!
Naredni tekstOdbojka: Rezultati devetog kola SUUB lige
Student sam prve godine novinarstva na Fakultetu političkih nauka. Sport je oduvek u mom životu zauzimao bitno mesto, pa se tako rodila želja da postanem sportski novinar. Odbojku sam trenirala 9 godina, a sada radim i kao pomoćni trener.