ODBOJKA: Najava 11. vikenda SUUB lige

1459

Nastavlja se SUUB liga u odbojci, paće se tako ovog vikenda odigrati šest utakmica u ženskoj i dve utakmice u muškoj konkurenciji.

Finalni dan USSB

Ovovikendni program otvaraju branioci titule ekipa Pravnog fakulteta, a njima će se suprotstaviti odbojkaši Farmaceutskog fakulteta. U subotu će se odigrati još jedna utakmica, a na teren će odbojkašice Filozofskog fakulteta i Fakulteta veterinarske medicine.

Drugi dan vikenda će biti bogatiji i odigraće se čak šest utakmica. Prve dve utakmice će se igrati  umaloj sali SC Vizura i to obe ženske, a na teren će ekipe Farmaceutskog fakulteta i FASPER-a,  kao i FSFV-a i Saobraćajnogfakulteta. Unastavku dana odigraće se još četiri utakmice na terenima Zavoda za sport na Košutnjaku. Najpre će odigrati odbojkašice Fakulteta bezbednosti i TMF-a kao i Arhitektonskog i Medicinskog fakulteta. Program za ovaj vikend zatvaraju odbojkašice Građevinskog fakulteta i ETF-a kao i odbojkaši Mašinskog i Građevinskog fakulteta.

Raspored:

SUBOTA 10.3.
20h Pravni-Farmaceutski (m)
21h Filozofski-FVM (ž)
Utakmice se igraju u Zavodu za sport, Košutnjak

NEDELJA 11.3.
SC “Vizura”, mala sala:
14:30h Farmaceutski-FASPER (ž)
16h FSFV-Saobraćajni (ž)

Sala Zavoda za sport na Košutnjaku
Teren 1
20:30h Fakultet bezbednosti-TMF (ž)
21:30h Građevinski-ETF (ž)
Teren 2
23:30h Arhitektonski-Medicinski (ž)
21:30h Mašinski-Građevinski (m)

 

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstJapanski studenti dominantno pobedili FK Rad
Naredni tekstRUKOMET: Najava SUUB lige
Student sam Fakulteta političkih nauka, smer novinarstvo. Ukoliko se jednog dana definitivno odlučim da budem sportski novinar, želeo bih da pratim košarku, kao svoj omiljeni sport i sport kojem sam posvetio sedam godina intezivnih treninga. Cilj koji bih voleo da ostvarim jeste da jednog dana komentarišem derbi sa koleginicom.