Odbojka: Kreće borba za finale Farmasi kupa!

450

Odbojkaši i odbojkašice kreću borbu za finale Farmasi kupa koji organizuje Univerzitetski sportski savez Beograda. Sreda je rezervisana za duele u muškoj konkurenciji, dok će u četvrtak na teren izaći devojke.

Finalni dan USSB

Program u sredu otvara se duelom između Fakulteta organizacionih nauka i Medicinskog fakulteta, a potom će na teren izaći i Saobraćajni fakultet i Visoka škola eletrotehnike i računarstva. Sve četiri ekipe imaju šansu da krunišu sezonu titulom u Kupu, a koja dva tima će ući u borbu za trofej saznaćemo oko 20h.

 

U konkurenciji devojaka na teren će prvo izaći aktuelne šampionke USSB lige, Filolški fakultet i Kriminalističko policijska akademija. Odbojkašice Filološkog imaju sezonu iz snova iza sebe i u pohodu su na triplu krunu, ali da bi do ostvarile svoje namere moraju najpre da savladaju neugodnu ekipu KPA. Nakon njih na teren će izaći Fakultet organizacionih nauka i Saobraćajni fakultet. I jedna i druga ekipa svoje takmičenje u SUUB ligi završile su u četvrtfinalu, tako da im je Farmasi kup poslednja šansa da krunišu ovu sezonu u domaćim takmičenjima.

 

Kompletan raspored:

Sreda 16.5.2018.

TEREN A

18:30 (M) Fakultet organizacionih nauka – Medicinski fakultet

TEREN B

18:30 (M) Saobraćajni fakultet – VIŠER

Četvrtak 17.5.2018.

TEREN A

19:30 (Ž) Kriminalističko-policijska akademija – Filološki fakultet

TEREN B

19:30 (Ž) Fakultet organizacionih nauka – Saobraćajni fakultet

 

Utakmice se igraju u sali Sportskog centra Banjica.

 

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstKošarka: Ko će u finale Farmasi kupa?
Naredni tekstIndeksi iz Zelene šume
Studiram sociologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Dugo sam trenirala karate, ali sam ga nakon deset godina zamenila tekvondoom. Želja mi je da se u budućnosti bavim sportskim novinarstvom i da izveštavam sa velikih sportskih događaja.