Očekivano! Kragujevac u polufinalu

161

Univezitet u Kragujevcu nastavlja da iz dana u dan pruža sjajne partije i najozbiljniji su kandidat da (ponovo) osvoje zlatnu medalju na Evropskom univerzitetskom prvenstvu u basketu 3×3. U četvrtfinalu pala je Đenova rezultatom 21:11.

Finalni dan USSB

Nakon jučerašnih doigravanja za četvrtfinale utisak ekipa koje su se direktno plasirale bio je da je Kragujevac imao sreće i dobio najslabijeg protivnika, a i kapiten naše ekipe Ivan Nedeljković istakao je da Italijani nemaju puno talenta u napadu. Ipak, Šumadinci su ozbiljno shvatili protivnika i savladali Đenovljane vrlo ubedljivo.

Naredni protivnik ekipe Univerziteta u Kragujevcu je druga ekipa Univerziteta u Splitu (meč se igra u 19:50), dok će u drugom polufinalu igrati najbolji sastav Splićana protiv Univerziteta u Sankt Peterzburgu (s početkom u 19:10). Oba meča biće prenošena uživo na zvaničnoj facebook stranici prvenstva.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstPohod na zlato počinje od Đenove!
Naredni tekstKragujevčani u finalu!
Apsolvent psihologije na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Sportsko novinarstvo mi je hobi već par godina i od osnivanja sajta sam u Sportindeksu. Dišem za fudbal, navijam za dobru igru i puno golova (zvanično), a strani su mi samo borilački i auto-moto sportovi. Slobodno možete da mi se obratite na mail nenad.ruzic@sportindeks.rs, rado ću vam odgovoriti. Sportski pozdrav.Moji tekstovi