Obeležavanje Dana studenata na fakultetima širom Srbije

111

Danas je nacionalni Dan studenata! Nizom aktivnosti širom Srbije obeležava se ovaj dan, a epicentar zbivanja biće naravno u Studentskom gradu, gde će Kerber biti zadužen da publiku dovede do usijanja.

Finalni dan USSB

Međutim, najuzbudljivije bilo je na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu, gde smo imali prilike da gledamo okršaje profesora i studenata u različitim sportskim aktivnostima. Tako smo mogli da vidimo Vladimira Grbića ponovo na odbojkaškom terenu, ali i da vidimo kako predsednik Univerzitetskog sportskog saveza Beograda, prof. dr Vladimir Koprivica, igra pikado.

Studenti u Novom Sadu imaju priliku da uživaju u koncertu, dok je Dan studenata u Nišu “odložen” za sredu, kada će studenti odmeriti snage za vreme Dana sporta koji se obeležava na Trgu.

Lepo je napomenuti i gest FK Crvena zvezda koji je omogućio besplatan ulaz za sve studente uz pokazan indeks, dok studenti Ekonomskog fakulteta imaju prilike da osvoje 25 puta po 2 karte za isti meč.

Untitled

 

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstFudbaleri stupili na scenu
Naredni tekstVojnici brojali do sedam
Apsolvent psihologije na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Sportsko novinarstvo mi je hobi već par godina i od osnivanja sajta sam u Sportindeksu. Dišem za fudbal, navijam za dobru igru i puno golova (zvanično), a strani su mi samo borilački i auto-moto sportovi. Slobodno možete da mi se obratite na mail nenad.ruzic@sportindeks.rs, rado ću vam odgovoriti. Sportski pozdrav.Moji tekstovi