Nova epizoda emisije Sportindeks

1288

U najnovijem izdanju emisije Sportindeks, koju zajedno realizuju redakcija Sportindeks i RTV Studentski grad, ugostili smo predstavnike košarkaških ekipa koje su izborile plasman u polufinale Prvenstva studenata Univerzitetskog sportskog saveza Beograda. Polufinalne utakmice su na programu u subotu, kada će najpre od 20 časova na teren izaći ekipe Beogradske poslovne škole i Visoke škole za IKT, dok će od 21 čas snage odmeriti košarkaši Visoke škole za elektortehniku i računarastvo i Visoka turistička škola. Utakmica za treće mesto i finale biće igrane u nedelju od 20 časova, odnosno 21:15.

Finalni dan USSB

U drugom delu emisije imali smo priliku da razgovaralismo sa studentkinjom Poljoprivrednog fakulteta, Milicom Nikolić. Devojkom koja uspešno gradi kik boks karijeru u Kik boks klubu “Novi Beograd”, a uporedo trenira i atletiku.

Još jedan student Poljoprivrednog fakulteta svojim prisustvnom uveličao je ovonedeljnu  emisiju Sportindeks. Član košarkaške ekipe Poljoprivrednog fakulteta, Zaim Ugljić odgovarao je na naša pitanja u segmentu profil.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstFutsal: Najava sedmog vikenda SUUB lige
Naredni tekstMuzičari u četvrtfinalu
Studiram sociologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Dugo sam trenirala karate, ali sam ga nakon deset godina zamenila tekvondoom. Želja mi je da se u budućnosti bavim sportskim novinarstvom i da izveštavam sa velikih sportskih događaja.