Nišlije dominantno do pobede

1183

U okviru desetog dana Evropskih univerzitetskih igara u Koimbri košarkaši Niškog univerziteta lako su savladali ekipu Univerziteta iz Minstera rezultatom 92:46.

Finalni dan USSB

Od samog početka nišlije su nametnule svoju igru, igrali su čvrstu odbranu dok su napade realizovali brzo. U drugoj četvrtini nemačka ekipa delovala je neorganizovano što se i preslikalo na rezultat na poluvremenu koji je bio 46:24 za ekipu Niškog univerziteta. Takva igra ekipe Univerziteta iz Minstera nastavila se i tokm meča. Pogotovo u četvrtoj četvrtini u kojoj su niški košarkaši odigrali neverovatno efikasno u napadu i porazili protivnika. Na kraju meča 92:46 za niške studente.

Najefikasniji u ekipi Niškog univerziteta bili su Vladimir Trajković sa 19 i Stefan Savić sa 18 poena. U nemačkoj ekipi najefikasniji sa 18 poena bio je Atila Goknil.

Naredni meč niški košarkaši igraju danas protiv košarkaša Univerziteta iz Aveira. Meč je na porgramu od 13:30 po lokalnom, odnosno 14:30 po srednjoevropskom vremenu.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstFutsaleri Beograda u osmini-finala!
Naredni tekstKošarkašice izborile još jednu pobedu
Kao bivši košarkaš, opredelio sam se za novinarstvo kako bih na neki način ostao u sportu. San mi je da spojim sve tri ljubavi - novinarstvo, košarku i Partizan, pa da uskoro počnem da izveštavam sa Partizanovih utakmica.