NIŠ: Budi deo Sportindeks tima

263

Vrelo sportsko leto studentskog sporta imaće svoj epilog u srcu Šumadije, gde će studenti i studentkinja iz čitave Evrope odmeriti snage u basketu 3-na-3. Pozivamo te da budeš deo našeg tima u Kragujevcu!

Finalni dan USSB

Studentski sportski sajt Sportindeks jedan je od medijskih pokrovitelja Evropskog univerzitetskog prvenstva koje se održava u Kragujevcu. Tim sastavljen od novinara iz naše beogradske, novosadske i osječke redakcije sa lica mesta će pratiti sva dešavanja. Tražimo još jednog člana tima iz vašeg grada.

Sarić: 'Novinarstvo je priča, kontakt i saznavanje'
Sportindeks je za vas koristan zato što ćete ići na događaje, praviti izveštaje i kontakte, pričati sa ljudima. Nemojte da se bavite novinarstvom ukoliko želite da sedite ispred kompjutera i prevodite vesti. Novinarstvo je priča, kontakt i saznavanje. Pored svega ovog položite sve ispite i uzmite diplomu. Tek pred poslednji ispit uđite u profesionalizam“, poručio je okupljenim studentima glavni i odgovorni urednik Sportskog žurnala Predrag Sarić na nedavno održanoj tribini.

 Zaduženja:

– Pisanje izveštaja sa utakmica

– Izjave i intervjui učesnika

– Beleženje timske i individualne statistike

– Pisanje najava utakmica

Tražimo:

– Studenta/kinju druge ili treće godine studija

– Osobu koja poseduje aktivno znanje engleskog jezika (pisanje i konverzacija)

– Poželjno prethodno iskustvo u medijima

– Poželjno student žurnalistike na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Nišu

– Poželjno poznavanje drugih stranih jezika

Da biste se prijavili potrebno je da pošaljete kratku biografiju na mail nenad.ruzic@sportindeks.rs. Rok za prijavu 1. jul 2015. godine.

Više informacija o radu sajta možete pogledati na linku.

403173_10201055227286018_1707019046_n

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstFSFV osvajač Kupa!
Naredni tekstIM: Neka se ponovi Moskva u Gvangžuu
Apsolvent psihologije na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Sportsko novinarstvo mi je hobi već par godina i od osnivanja sajta sam u Sportindeksu. Dišem za fudbal, navijam za dobru igru i puno golova (zvanično), a strani su mi samo borilački i auto-moto sportovi. Slobodno možete da mi se obratite na mail nenad.ruzic@sportindeks.rs, rado ću vam odgovoriti. Sportski pozdrav.Moji tekstovi