NINDŽE DEMONSTRIRALE SILU, OPANCI „RASKIŠELJENI“

371

U prvom meču drugog kola u grupi C ekipa Raskiseliše li ti se opanci ubedljivo je poražena od Nindži rezultatom 35:69 (7:23, 13:11, 12:13, 3:22).

Finalni dan USSB

Nindže su startovale vrlo agresivno i, nakon prva dva minuta u kojima se protivnik dobro držao, uspele da slome otpor i rano steknu ubedljivu prednost. Dušan Prica bio je dominantan u reketu, postigavši većinu poena svoje ekipe u prvom periodu, nakon kog je prednost već iznosila 15 poena.

U nastavku se vodeća ekipa malo opustila i više brinula o atraktivnosti nego o samoj igri i rezultatu, što su Opanci znali da iskoriste i dobiju drugu četvrtinu sa 13:11. Tome je pripomogao i Prica, najbolji igrač Nindži, koji je sredinom druge četvrtine zbog prigovora sudiji zaradio tehničku grešku.

I u drugom poluvremenu Nindže su nastavile sa pomalo nezainteresovanom igrom, pre svega u odbrani, te su sredinom trećeg dela igre Opanci stigli na samo 8 poena minusa – 32:40. Međutim, tada su se Nindže uozbiljile i do kraja utakmice dozvolile protivniku da postigne samo tri poena.

Kraj treće i početak četvrte četvrtine obeležila je neverovatna serija Nindži od čak 27 uzastopnih poena, koja je potvrdila njihov ubedljiv trijumf. U redovima pobednika najviše se istakao Dušan Prica, koji je postigao 41 poen.

Odličnu partiju pružio je i Branko Bojanić sa 14 ubačenih poena, dok je Mihailo Ljubinac zabeležio 9 asistencija. U poraženom timu se sa 12 postignutih poena istakao Miloš Sedlar.

Mala zanimljivost sa ove utakmice je i to što su na početku za loptu skakala dvojica ne najviših, već najnižih igrača na terenu.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB