Nerešena borba Medicinskog i Etf-a

66

U poslednjem kolu grupe A Prve lige za rukometašice snage su odmerile studentkinje Medicinskog i Elektrotehničkog fakulteta. Borba je bila neizvesna sve vreme što verno dokazuje i krajnji rezultat 17:17 dok je prvo poluvreme završeno minimalnom prednošću doktorki od 10:9.

Sastavi timova

Start prvog poluvremena nije nagovestio neizvesnu borbu jer su Ilićeva i Ivana Krća iz ekipe ETF-a relativno lako postigle gol i ostvarile blagu prednost 2:0. Nedugo zatim, doktorke su uzvratile udarac postigavši dve uzastopna gola i jedan sedmerac  te su tako stigle do prve prednosti u meču. Ova prednost bila je kratkog daha jer je ponovo usledilo izjednačenje. S druge strane rukometašice ETF-a iskoristile su samo jedan od tri sedmerca i time doprineli dominaciji izjednačenja u prvom poluvremenu. Studentkinje Medicinskog fakulteta odlično su se snašle u organizaciji napada i uspele da završe prvi deo utakmice rezultatom u svoju korist 10:9.

U drugo poluvreme obe ekipe ušle su rešene da protivnicima ne dozvole rezultatsku prednost. Odbrana je bila na najvišem nivou na obe strane, a napadi agresivni. ETF je uprkos izgubljenim loptama uspeo da održi visok nivo igre do kraja meča. Kao i prvo, i drugo poluvreme proteklo je u znaku dominacije izjednačenja. Jedina značajnija prednost zabeležena je pri rezultatu 15:13 za rukometašice ETF-a, ali ni ova prednost se nije dugo održala. Utakmica je završena rezultatom 17:17.

Prema stanju na tabeli ni Medicinski ni Elektrotehnički fakultet nemaju šansu za plasman u završnicu.

Statistika

Najuspešnija među doktorkama bila je Suzana Todorović sa šest postignutih golova, dok je u ekipi ETF-a Ivana Krća postigla čak 12 pogodaka.

Suzana Todorović izrazila je nezadovoljstvo igrom svoje ekipe.
,,Nisam zadovoljna kako smo igrale, bile smo neozbiljne tokom cele utakmice, imale smo velike oscilacije u igri, sigurno smo mogle to mnogo bolje da izvedemo”, zaključila je Suzana Todorović.

S druge strane, rukometašice ETF-a zadovoljne su onim što su pokazale na terenu.
,,Prilično sam zadovoljna igrom svoje ekipe. Medicina je u meč ušla kao favorit, a mi smo se samo trudile da damo sve od sebe i uspele smo u tome”, izjavila je Ivana Krća.

 

 

Fejsbuk komentari

PODELI
Prethodni tekstTrči sa IDEOM za ideju!
Naredni tekstArhitektura preokretom do pobede
Studentkinja sam treće godine novinarstva i komunikologije na Fpn-u. Veliki sam ljubitelj sporta. Trenirala sam plivanje 10 godina, odbojku tri godine, a išla sam i na gimnastiku. U osnovnoj školi bavila sam se glumom. Najvise volim tv i sportsko novinarstvo.