Nemeš drugi u Evropi

635

Student Fakulteta za sport „Union – Nikola Tesla“ i aktuelni svetski šampion u rvanju, Viktor Nemeš osvojio je srebrnu medelju, grčko-rimskim stilom u kategoriji do 77 kilograma na Evropskom prvenstvu u ruskom Kaspijsku.

Finalni dan USSB

Proslavljeni srpski rvač izgubio je u finalnoj borbi od domaćeg takmičara, dvostrukog olimpijskog šampiona, Romana Vlasova sa 5:1 i tako po treći put osvojio srebrnu medalju na Evrops­kom prvenstvu.

Do titule vicešampiona Starog kontinenta stigao je pobedivši prvo Hrvata Dominika Etlingera, da bi u osmini finala savladao Belorusa Kazbeka Kiloua. U četvrtfinalnom duelu momak iz Sente bio je bolji od, trostrukog prvaka Evrope, Mađara Tamaša Lerinca sa 5:1.

Pored izvanrednih sportskih uspeha, Viktor Nemeš pohađa studijski program Trener u sportu na Fakultetu za sport „Union – Nikola Tesla“.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstZajedništvo Medicinskom donelo polufinale!
Naredni tekstKOŠARKA: Raspored utakmica Kupa studenata
Studiram novinarstvo na Fakultetu političkih nauka. Obožavam plemenitu igru poznatu kao fudbal od kad znam za sebe. Želja mi je da postanem sportski novinar i da izveštavam sa utakmica Crvene zvezde u Ligi šampiona.