Najava trećeg vikenda odbojkaške lige Univerziteta u Beogradu

360

Utakmice trećeg vikenda odbojkaške lige Univerziteta u Beogradu igraće se na terenima Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja. Na programu je dvanaest mečeva, sedam u ženskoj i pet u muškoj konkurenciji.

Finalni dan USSB

Takmičenje će u subotu otvoriti odbojkašice FSFV-a i FASPERA, a na drugom terenu sastaće se odbojkaši Filološkog fakulteta i ETF-a. ETF će igrati i u ženskoj konkurenciji i to protiv ekipe Biološkog fakulteta, a Filozofski fakultet snage će odmeriti sa Građevinskim fakultetom.

Drugog dana vikenda očekuje nas više mečeva. Prvi teren je rezervisan za odbojkašice – Farmaceutski fakultet igraće protiv Mašinskog fakulteta, a nakon njih na teren će izaći TMF i FON. Uslediće duel između Pravnog i Saobraćajnog fakulteta, a poslednji meč u ženskoj konkurenciji biće između Arhitektonskog i Stomatološkog fakulteta. Na drugom terenu sastaće se odbojkaši – FON će prvu utakmicu ove sezone odigrati protiv Stomatološkog fakulteta, a Ekonomski će igrati protiv Pravnog fakulteta. Medicinski fakultet snage će odmeriti sa ekipom Farmaceutskog fakulteta, dok će poslednji meč u muškoj konkurenciji biti između Arhitektonskog i Građevinskog fakulteta.

Kompletan raspored:

Subota, 10.11.2018.

Teren 1

19:15h   FSFV – FASPER (ž)

20:30h Biološki fakultet – ETF (ž)

Teren 2

19:15h Filološki – ETF (m)

20:30h Filozofski – Građevina (ž)

Nedelja, 11.11.2018.

Teren 1

17h Farmaceutski fakultet – Mašinski fakultet (ž)

18:15h TMF – FON (ž)

19:30h Pravni fakultet – Saobraćajni fakultet (ž)

20:45h Arhitektonski fakultet – Stomatološki fakultet (ž)

Teren 2

17h FON – Stomatološki fakultet (m)

18:15h Ekonomski fakultet – Pravni fakultet (m)

19:30h Medicinski fakultet – Farmaceutski fakultet (m)

20:45h Arhitektonski fakultet – Građevinski fakultet (m)

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB