Najava: Finala rukometa USSB lige

139

Finala rukometne lige u organizaciji Univerzitetskog sportskog saveza Beograda odigraće se u četvrtak 1. juna u hali Sportskog centra Banjica.

U ženskoj konkurenciji gledaćemo reprizu prošlogodišnjeg finala. Fakultet organizacionih nauka braniće titulu protiv Fakulteta bezbednosti.  Ove ekipe opravdale su očekivanja i stigle do finala. Da li će se Bezbednost revanširati za prošlogodišnji poraz u finalu videćemo od  19 časova.

Po završetku ženskog finala, u 20 časova, na programu je finale u muškoj konkurenciji. Titulu šampiona takođe brani Fakultet organizacionih nauka koji će igrati sa Mašinskim fakultetom. FON-ovci su kao favoriti prolazili kroz takmičenje, a u polufnalu su savladali ekipu Kriminalističko policijske akademije. Mašinci su  pokazali sjajnu igru i borbu tokom lige. Posle pet godina opet su finalu, a za to mesto izborili su se protiv Saobraćajnog fakulteta. Mašinski fakultet će tako pokušati da spreči FON da po treći put posvoji USSB ligu.

Dođite da podržite svoje kolege i uživate u odličnom rukometu!

Direktan prenos utakmica moći ćete da pratite i preko youtube kanala.

Fejsbuk komentari

PODELI
Prethodni tekstKošarka: ko će u finale SUUB lige?
Naredni tekstNajava finala – Koja ekipa će biti prvi šampion SUUB lige?
Studentkinja sam novinarstva na Fakultetu političkih nauka. Bavljenje novinarstvom znači ispunjenje mojih želja. Ne mogu da zamislim dan bez radija i sportskih vesti. Želja mi je da izveštavam sa velikih sportskih takmičenja. Kontakt: urednik@sportindeks.rs