Najava finala – Koja ekipa će biti prvi šampion SUUB lige?

107

U okviru finalne košarkaške utakmice SUUB lige u ženskoj konkurenciji sastaće se Fakultet organizacionih nauka i Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja. Finale će biti odigrano u petak, 2.6. u 16 časova u SC Vizura.

Fakultet organizacionih nauka je ubedljivom igrom u polufinalu izbacio Mašinski fakultet, prvoplasiranu ekipu iz ligaškog dela sezone, rezultatom 65:52. Do finala su četvoroplasiranu ekipu iz regularnog dela sezone vodile Bojovićeva i Tomaševićeva sa po 19 odnosno 15 poena. Sa druge strane, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja je u ravnopravnom duelu nadigrao Poljoprivredni fakultet pogotkom u poslednjim sekundama meča za 48:46.

Fakultet sporta je u regularnom delu sezone zabeležio samo jedan poraz i to zbog manjka košarkašica, službenim rezultatom. Fakultet organizacionih nauka je imao dva poraza, od kojih je jedan upravo od FSFV-a.

Direktan prenos možete pronaći na Fejzbuk stranici RTV Studentski Grad, kao i na stranici Sportindeks Beograd.

Dođite da navijate za svoje fakultete!

Fejsbuk komentari

PODELI
Prethodni tekstNajava: Finala rukometa USSB lige
Naredni tekstVIŠER u finalu
Student Fakulteta političkih nauka, odsek novinarstvo. Muzika je opšteprisutna kroz ceo moj život kao najdraži hobi. Strastveni pratilac sporta, najviše fudbala i košarke. Želja mi je da jednog dana budem sportski komentator.