Minimalna pobeda FSFV-a

732

Futsaleri Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja ostvarili su minimalnu pobedu od 1:0 (0:0) protiv Fakulteta bezbednosti u okviru prvog kola Lige Univerziteta u Beogradu. Obe ekipe fokusirale su se na odbranu, ali je FSFV uspeo da stigne do prvih bodova.

Finalni dan USSB

 

Utakmicu je otvorio napad Fakulteta sporta. U prvim minutima lopta je najviše bila na sredini terena. Prvi šut ka golu Bezbednosti uputio je Vukomanović, ali je lopta prošla pored stative. U nastavku su obe ekipe pokazale spremnost na borbu, te je utakmica bila vrlo dinamična. Prvu šansu za FB imao je Poledica, ali je golman FSFV-a uspešno intervenisao. Na drugoj strani, priliku za FSFV iz slobodnog udarca dobio je Milosavljević, ali lopta nije otišla u okvir gola.  U nastvku se igra veću inicijativu imali su  momci sa Košutanjaka. Najbolju šansu u prvom poluvremenu za FSFV imao je Milosavljević, ali je lopta pogodila stativu. Fakultet bezbednosti imao je priliku da povede dva minuta pre kraja poluvremena kada je loptu ka golu poslao Sekulić, ali je Čičković odbranio. Poluvreme je završeno bez golova.

Sastavi timova
Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja Fakultet bezbednosti                
Igor Vukomanović  Dušan Milojević
 Aleksandar Milosavljević Lazar Jovančević
Miodrag Pavlović  Stefan Bartula
Dimitrije Jovičić Nemanja Poledica
David Nikolić Dimitrije Davidović
Marijan Miković Marko Borović
Nemanja Čičković Danijel Jovičić
Matija Eterović  Marko Sekulić
Stefan Kostić

U drugom poluvremenu, ekipa FB-a nastavila je u ritmu sa kraja prvog dela igre, te je imala veći posed lopte. Ipak, na visini zadatka bio je golman protivnika Čičković, koji je intervenisao nakon šuta Poledice. Šansu za gol je zatim imao i Milojević, ali je Čičković ponovo sprečio vođstvo FB-a. Pet minuta pre kraja, priliku za gol imao je Vukomanović, ali je lopta opet prošla pored stative. Usledio je tajmaut ekipe sa Košutnjaka. Dva minuta pre kraja utakmica, Milosavljević je bio strelac gola koji je difovcima doneo rezultat 1:0. U poslednjim trenucima meča, Poledica je pokušao da izjednači, ali lopta ipak nije završila u mreži FSFV-a koji je tako pobedom otvorio sezonu.

Nakon utakmice, strelac jedinog gola Aleksandar Milosavljević  izjavio je: “Utamica je bila teška svih 40 minuta, mi smo na kraju bili bolji i dali taj jedan gol, iako su nam falila četiri igrača. Presudilo je naše strpljenje.  Očekujemo da ćemo biti mnogo bolji u narednim utakmicama i da ćemo imati dosta pobeda”, zaključio je Milosavljević .

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstFSFV nastavio sa pobedama
Naredni tekstMašinci otvorili novu sezonu pobedom nad Učiteljskim fakultetom
Studentkinja sam novinarstva na Fakultetu političkih nauka. Bavljenje novinarstvom znači ispunjenje mojih želja. Ne mogu da zamislim dan bez radija i sportskih vesti. Želja mi je da izveštavam sa velikih sportskih takmičenja. Kontakt: urednik@sportindeks.rs