Miljana Rogač – najbolji mladi novinar

1109

Miljana Rogač je bivši novinar Sportindeksa, a prema mišljenju komisije ostavila je naveći trag u novinarskoj profesiji tokom prethodne godine. Udruženje sportskih novinara Srbije dodelilo je priznanja najboljim novinarima i sportistima za 2019. godinu. Uručenje nagrada održalo se u galeriji Radio televizije Srbije, a pored uglednih novinara u komisiji su se našli i predstavnici Sportskog saveza Srbije. Priznanje za ,,Najboljeg mladog novinara’’ ponela je Miljana Rogač, sportska novinarka ,,Večernjih novosti’’.

Finalni dan USSB

 

Miljana je podelila svoje utiske nakon što jeponela priznanje ,,Najboljeg mladog novinara’’: ,,Velika mi je čast što sam baš ja dobila nagradu koja se prvi put dodeljuje. Nadam se da će u godinama koje su ispred nas biti sve više mladih i kvalitetnih novinara, i da će konkurencija za ovo priznanje biti još jača. Poseban je osećaj biti među ovakvim laureatima. I dalje sam na početku karijere, imam još mnogo da učim, ali ova nagrada je pokazatelj da sam na pravom putu’’, rekla je Miljana Rogač.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstKošarka: Najava devetog kola SUUB lige
Naredni tekstOslabljeni FPN ipak slavio
Student sam treće godine novinarstva i komunikologije na Fakultetu političkih nauka. Zanima me sportsko novinarstvo, jer sam se i sama bavila sinhronim plivanjem 11 godina. Volela bih da jednog dana izveštavam sa velikih sportskih događaja.