Milana Tirnanić ispunila normu za Evropsko prvenstvo u Glazgovu

801

Studentkinja Visoke sportske i zdravstvene škole Milana Tirnanić ispunila je normu za predstojeće Evropsko prvenstvo u Glazgovu. Aktuelna prvakinja Srbije na 60m je na prvenstvu Srbije za seniore i seniorke u Atletskoj dvorani na Banjici deonicu od 60m istrčala za 7.41 sekundu.

Finalni dan USSB

 

Tirnanićeva je govorila po završetku trke o uspehu koji je postigla.

“Ja se trke ne sećam, a kada se to desi znači da je trka bila dobra. Iskreno nisam se nadala ovakvom uspehu, iz razloga što su moje trke još od početka sezone na istom nivou i mislim da je ovde velika želja odradila posao. Desilo se da sam ispunila normu kada sam se najmanje nadala. Presrećna sam zbog ovog rezultata”.

Članica AK Crvena zvezda je pričala i o pripremama za Evropski šampionat i svojim očekivanjima.

Trenutno se pripremam za Balkansko prvenstvo u Istanbulu, posle toga učestvujem na  Serbian Indoor meeting-u i posle toga Evropsko prvenstvo u Glazgovu. Između takmičenja ću trenirati koliko mi vreme to bude dozvoljavalo i očekivanja su velika na polju svih takmičenja koja mi predstoje. Posle toga idem na jednu pauzu, da se odmorim, ovo je baš duga sezona”, kaže Tirnanićeva.

Balkansko dvoransko prvenstvo počinje 16. februara u Istanbulu, a Evropsko prvenstvo u Glazgovu će biti održano od 1. do 3. marta.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB