MEŠANCI RUTINSKI DO POBEDE PROTIV AH 1

202

U drugoj utakmici grupe D Mešanci su bili bolji od AH 1 rezultatom 37:23 (17:6, 11:12, 4:5, 5:0).

Finalni dan USSB

U meču koji nije obilovao košarkaškom lepotom Mešanci su od samog starta pokazali nadmoć. Rešili su prvi deo igre u svoju korist ubedljivo, stekavši 11 poena prednosti. U tom delu istakao se Ulemek koji je iz tri pokušaja tri puta pogodio za tri poena. Ni nešto slabiji šut Mešanaca do kraja poluvremena nije pomogao igračima AH 1 da se vrate u meč, te je prvi deo utakmice završen rezultatom 28:18 za Mešance.

Ono što je viđeno u drugom delu bilo je pravo odrađivanje posla. Nezainteresovanost i jednih i drugih, kao i prilično slabi procenti šuta, doveli su do toga da u čitavom drugom poluvremenu bude viđeno svega 14 postignutih poena, uz napomenu da ekipa AH 1 u poslednjoj deonici nije ubacila niti jedan poen.

U pobedničkom timu najviše je pokazao Miloš Ulemek sa 12 poena, koji je šutirao odličnih 66 odsto za tri, dok je kod poraženih sa 11 poena dvocifren učinak imao centar Miloš Turanjanin.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstUROKDIP SE UREKAO, TESNA POBEDA ZA LUUUDI IT
Naredni tekstTMF i dalje bez poraza
Oduvek sam bio zaljubljenik u sport. Sedam godina sam trenirao kosarku, a kada sam prestao shvatio sam da bih voleo da postanem sportski novinar ili komentator.