MEŠANCI LAKO IZAŠLI NA KRAJ SA UROKDIP-OM

107

U okviru drugog kola grupe D Mešanci su pobedili UROKDIP rezultatom 26:45 (4:10, 7:7, 8:10, 7:18).

Utakmica je odigrana bez preterano jakog tempa, a pobednička ekipa primetno je „dozirala“ i igrala onoliko koliko je bilo potrebno. Već od samog starta istakao se Filip Spaić, krilni centar Mešanaca, koji je postigao 9 od 10 poena svoje ekipe u prvoj četvrtini, a bio je odličan i u skoku.

U drugoj i trećoj četvrtini Mešanci su umrtvili igru i dolazili do poena zahvaljujući individualnim kvalitetima svojih igrača. U tom delu utakmice UROKDIP je timskom igrom držao rezultatski priključak, a Mešanci su prvi put do dvocifrene prednosti stigli tek sredinom treće četvrtine. Međutim, kada su se jednom odlepili nisu imali nameru da se zaustave.

U poslednjem delu utakmice usledio je nokdaun u režiji Spaića. Postignutih 14 poena u tom periodu, uz dve ubačene trojke, definitivno su razrešili bilo kakvu dilemu o pitanju pobednika. Na kraju su Mešanci slavili sa 19 poena razlike, mnogo ubedljivije nego što bi se moglo naslutiti na osnovu rezultata u prve tri četvrtine.

Najbolji pojedinac na meču svakako je bio igrač pobedničke ekipe Filip Spaić, sa postignutih 27 poena. U redovima UROKDIP-a istakli su se Saša Stanišić i Dušan Marković, obojica sa po 8 poena.

Fejsbuk komentari