Menadžeri uzeli meru Geodeziji

156

Ekipa Menadžmenta deklasirala je Geodeziju rezultatom 6:2 u B grupi Prve futsal lige.

Finalni dan USSB

Nije mnogo vremena trebalo Menadžerima da dođu do prvog pogotka. Vučković šalje loptu sa svoje polovine preko kompletne odbrane Geodezije, tamo je sam ostao Marko Renić koji je, ne gledajući u gol, postavio nogu i promenio putanju lopte koja je završila iza leđa Velimirova. Minut kasnije prekršaj nad Spasojevićem na sedam metara. On je preuzeo odgovornost, šutirao je pored živog zida po zemlji i povećao rezultat na 2:0. Geodezija smanjuje na 2:1 preko Gorana Đukića. Istrčao je Đukić kontru, dobio je pravovremeni pas i rutinski završio ovu akciju. Spasojević u sedmom minutu koristi neodlučnost Velimirova, ukrao mu je loptu i pogodio prazan gol za 3:1. Do kraja prvog dela igre još nekoliko šansi na obe strane, ali rezultatske promene nije bilo.

Geodetičari bolje otvaraju drugi deo igre. Prva šansa za Andrića koji je nakon odlične akcije šutirao pored gola Rendelja. Još dve polušanse za Geodeziju preko Andrića i Lazića. U trinaestom minutu Spasojević postiže svoj treći pogodak nakon uigrane akcije, ostao je sam na drugoj stativi, asistirao je Kaurin a on lagano loptu smešta u mrežu. Nije se Miroslav Spasojević zadovoljio sa tri postugnuta pogotka pa se u 15. minutu još jednom upisao u listu strelaca. Velimirov još jednom gubi loptu, pokušao je da pređe Spasojevića koji opet koristi grešku i postiže svoj četvrti gol. Nastavila se agonija Geodetičara i minut kasnije. Kaurin je postigao šesti pogodak za Menadžere iz kontre. Konačan rezultat postavio je Predrag Lazić dva minuta pred kraj igre, smanjio je na 6:2 iz kontra napada.

Miroslav Spasojević (Menadžment) – Naravno da smo zadovoljni rezultatom, odigrali smo dobru utakmicu sa puno golova. Trudićemo se još više u nastavku lige i u narednim utakmicama.

Vladimir Andrić (Geodezija) – Naravno da nismo zadovoljni rezultatom, primili smo dosta golova na naše greške i to nas je, evidentno, skupo koštalo. Mogli smo bolje da odigramo da nismo bili toliko brzopleti.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstArhitekte podelile bodove sa Geodezijom
Naredni tekstEgal utakmica Elektro i Mašinstva
Studiram na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu na odseku za medijske studije. Bavim se aktivno sportom više od petnaest godine i sportsko novinarstvo je ono čime planiram da se bavim na najvišem nivou.