Mehatroničari lako do pobede

352

Igrači Mehatronike pobedili su ekipu GRID-a rezultatom 54:36. (15:12, 16:8, 6:6, 17:10).

Finalni dan USSB

Na samom početku ove utakmice ekipa Mehatronike pokazala se kao dominantnija i imala je veći posed lopte tokom cele prve četvrtine. Ekipa GRID-a, pokušavala je tokom cele ove deonice da uspori igru protivničkog tima praveći dosta faulova, a Mehatroničarima je to olakšalo posao jer su postizali lake poene sa linije penala. Na kraju prve četvrtine rezultat je bio 15:12 u korist Mehatronike.

Drugu deonicu ove utakmice obeležili su Mehatroničari sa dosta ukradenih lopti, međutim igrači GRID-a se nisu lako predavali. Sjajnom asistencijom Dušana Rokvića, GRID smanjuje prednost, međutim to nije bilo dovoljno jer Mehatronika nakon toga nastavlja sjajno da igra i pravi seriju od 10:0. GRID prekida seriju postižući dva poena sa linije za slobodna bacanja. Ova četvrtina završena je rezultatom 31:20 u korist Mehatronike.

Izmoreni igrači oba tima nisu postigli puno koševa tokom treće četvrtine. Kako Mehatroničari tako i igrači GRID-a, ubacili su loptu kroz obruč samo tri puta tokom ove deonice. Iako su Mehatroničari igrali dosta slabije, protivnička ekipa nije uspela da ih nadigra. Rezultat na kraju ove četvrtine bio je 37:26.

Poslednju četvrtinu ove utakmice otvorio je sjajnom trojkom najefikasniji igrač Mehatronike Mitar Slijepčević. Nakon ovog pogodka svog saigrača, igrači Mehatronike se bude i nastavljaju da igraju dominatnije kao u prve dve četvrtine i tako prave seriju od 8 poena. GRID ovu seriju prekida trojkom, međutim vremena nije bilo mnogo, a igrači protivničkog tima imali su veliku prednost. Loša organizovanost ekipe GRID-a na terenu dovela je Mehatroniku do pobede.

Najefikasniji igrač pobedničkog tima Mitar Slijepčević rekao je da je bio zadovoljan igrom svog tima od početka.“Zadovoljan sam igrom igrača, kontrolisali smo utakmicu i zasluženo smo pobedili.“

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstMašinstvo teško do pobede
Naredni tekstGrađevina teško do treće pobede
Studentkinja sam četvrte godine novinarstva na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Omiljeni sport mi je košarka, ali mi ni drugi sportovi nisu strani . U budućnosti bih volela da se bavim sportskim novinarstvom, jer smatram da je malo žena koje se opredeljuju za ovu vrstu novinarstva.