GAF nemoćan protiv Medicinskog

226

Odbojkaši Medicinskog fakulteta rutinski su savladali izabranike GAF-a rezultatom 2:0, po setovima 25:6, 25:18. Igrački oslabljeni odbojkaši GAF-a nisu uspeli da pruže veći otpor protivnicima sa Medicinskog fakulteta.

Finalni dan USSB

Prvi set ubedljivo je pripao Medicinarima, koji su meč otvorili sa 5:0, i tu razliku samo povećavali kako je set odmicao. Pokušavali su igrači GAF-a tajm-autima da promene nešto u igri, ali to nije polazilo za rukom. Od njihovog drugog tajm-auta, pri rezultatu 15:4 za Medicinare, odbojkaši GAF-a osvojili su svega dva poena do kraja seta, te je ovaj set zavren sa 25:6 za Medicinski fakultet.

Medicinski NUL

 

Prvi egal u meču, vi|en pri rezultatu 3:3 početkom drugog seta, obećavao je nešto interesantniju igru. Međutim, Medicinari su ponovo dodali gas i napravili razliku od tri poena, koju su održavali već}im delom prve polovine seta. Pri rezultatu 16:9 za Medicinski, odbojk{aši GAF-a napravili su najveću seriju od tri poena, što je Medicinare nateralo da zatraže prvi tajm-aut. Nakon pauze Medicinari su sa nekoliko vezanih poena prelomili set i rutinski priveli meč kraju. Rezultat u drugom setu bio je 25:18.

Odbojkaš Medicinara, Nemanja Ristić, izneo je svoje viđenje utakmice:

‘’Protivnici se nisu najbolje snašli u ovom meču. U prvom setu bila je velika razlika za nas, dok su u drugom podigli igru na neki viši nivo i do kraja je bilo neizvesno. Ali, preovladala je naša bolja igra u bitnim trenucima”, rekao je igrač pobedničke ekipe.

Sastavi timova:

0                  1

Statistika
Medicinski GAF
Petronijević P. Ilić A.
Zorić J. Roglić L.
Kostić N. Spriridonov A.
Mladenović D. Nikolić D.
Pantić Z. Rinčić L.
Maršulović A. Petrović M.
Marković M.
Ristić N.
 Besović A.
Nikolić Đ.      Milosavljević A.

Statistika

GAF      Medicinski

Asovi      0              1

Servis g. 6              4

Blokovi   3               4

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstOdbojkaški derbi pripao Elektroncima nakon drame
Naredni tekstMašinci teškom borbom do pobede
Student sam trece godine novinarstva na Filozofskom fakultetu u Nišu. Ranije sam trenirao nekoliko sportova, a trenutno se se bavim fudbalom, Sport me zanima od malena, a sebe u buducnosti vidim kao uspesnog sportskog novinara.