Medicinarke oduvale RGF

75

U nedelju je počela univerzitetska liga u ženskom rukometu. U susretu ekipa Medicinskog i Rudarsko – geološkog fakulteta Medicinarke su bile nadmoćne. Rešile su utakmicu u svoju korist rezultatom 25 – 4.  Utakmica je odigrana u POSCO areni kraj Careve Ćuprije .

Finalni dan USSB

Untitled3

Medicinarke su silovito počele utakmicu , pa su vrlo brzo došle do prednosti od 7-0. Fizički mnogo slabija ekipa RGF-a došla je do svog prvog gola preko Đorđevićeve. Ipak to nije bio nagoveštaj bolje igre RGF-a. Fizičko mnogo slabije i tehnički nespremne rukometašice sa Rudarsko- Geološkog fakulteta imale su mnogo izgubljenih lopti nakon kojih su dolazile kontre Medicinarki. Do poluvremena prednost ekipe Medicinskog fakulteta se povećavala pa se na odmor otišlo sa rezultatom 14-3.

U drugom poluvremenu dominacija Medicine se nastavila. RGF je nastavio da gubi lopte i igra nesigurno, što potvrđuje samo 1 gol u drugom poluvremenu. Posle 7-0 u prvih nekoliko minuta Medicinarke su spustile gas i čini se da do kraja nisu igrale u punom ritmu. I pored toga tokom celog meča prednost Medicine je rasla da bi na kraju rezultat glasio 25-4.

U redovima Medicine najbolja je bila Simeunovićeva sa 8 pogodaka, dok je Joksimovićeva postigla 6 a Todorovićeva 4 gola. U ekipi RGF-a istakla se Andrićeva sa 3 postignuta pogotka. Sasvim zaslužena pobeda ekipe Medicine koja nažalost u ovom meču nije imala ravnopravnog protivnika. Tek će se u sledećim utakmicama videti da li su zaista dominantna ekipa ili su u prvom kolu imale slabog protivnika.

Untitled4

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstMedicinska egzIbicija
Naredni tekstSigurnih dva od dva za Singidunum
SPORTINDEKS je web magazin koji ima za cilj da promoviše stvari koje nikako ne mogu da nađu zajednički jezik – sport i visoko obrazovanje. Naš cilj je da napravimo portal koji bi omogućio studentima da daju svoje viđenje sporta u našoj zemlji i da, koliko je moguće, podstakne neke promene.