Mašinski rutinski do bodova

161

Dobrom, organizovanom i borbenom igrom Mašinci su stigli do zaslužene pobede protiv Medicinskog fakulteta u 5. kolu Univerzitetske lige u malom fudbalu. Mašinci su slavili rezultatom 2:0, a golove su postigli Nikola Vučković i Marko Simonović.

Finalni dan USSB

Utakmica između Mašinskog i Medicinskog fakulteta bila je prava prvenstvena. Obe ekipe izašle su na teren sa namerom da pre svega sačuvaju svoj gol. Igralo se sa dosta tempa, odbrana su bile dobro organizovane, te nije bilo puno prilika. Mašinci su bolje ušli u utakmicu i imali blagu terensku inicijativu, koja je rezultovala prvom šansom Simonovića, ali je golman Medicinskog Stoiljković bio na visini zadatka. Ipak se u nastavku prvog poluvremena ispaltila blaga inicijativa Mašincima koji su nešto bolju igru krunisali golom Vučkovića i stigli do prednosti.

Drugo poluvreme počelo je dobrom šansom za Medicinski, ali se istakao odlični golman Mašinskog, Ivica Stamenković. On je tokom celog meča svojim odbranama davao sigurnost svojoj ekipi. Posle ove neiskorišćene šanse za Medicinare, Mašinski ubrzo duplira prednost preko  Simonovića koji je rutinski  postavio konačan rezultat meča, na asistenciju lucidnog Tasića, i doneo veliku radost svojoj ekipi. Pokušali su igrači Medicinkog u finišu meča i igrom bez golmana, ali su zbog oklevanja u završnici ostali bez pogotka. Posle ovog meča ostaje utisak da je Mašisnki fakultet jedan od najozbiljnih konkurenata za visok plasman na kraju ligaškog dela.

Utiske sa nama podelio je kapiten mašinaca Milan Ristić:

Sastavi timova
Mašinski fakultet Medicinski fakultet
Stamenković Stoiljković
Ristić Aleksndrov
Zlatkoviž Spasić
Đurić Krstić
Simonović Ilić
Vučković Galić
Tasić Stefanović
Jovanović
Milosavljević
Anđelković
Ivanković
 Birkljić
„ Pre svega želeo bih da čestitam momcima sa Medinskog fakulteta na fer i korektnoj igri. Pohvalio bih moje momke na zalaganju i borbenosti.“

 

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstSjajni Čukić potopio Filozofski
Naredni tekstPMF za deset
Studiram novinarstvo na Filozofskom fakultetu u Nišu. Rodom sam iz Crne Trave. Upisao sam novinarstvo da bih radio kao sportski novinar, jer me sport zanima od malena. Zavisnik sam od praćenja sporta, najviše pratim fudbal, košarku i atletiku. Uzori u sprotskom novinarstvu su mi Vladimir Novaković, Edin Avdić i Nebojša Petrović.