Mašinci ubedljivom pobedom protiv Ekonomista

93

Fudbaleri Mašinskog fakulteta savladali su ekipu Ekonomskog u Univerzitetskoj ligi Niša, rezultatom 5:2.

U prvom poluvremenu ekipa Mašinskog krenula je u odlično, bila je pripremljena za borbu i kontra napadom dobila svoj prvi gol na samom startu  u petom minutu. Ekonomisti nisu bili zadovoljni početkom utakmice, silovito su napali gol protivnika, te im je dodeljen žuti karton, koji je dobio Stefan Trandafilović. Mašince je to podstaklo da nastave svoj napad i da igraju dominantnije. U šesnaestom minutu fudbaler Mašinskog fakulteta, Marko Simonović, dao je gol, a nakon samo dva minuta i njegov kolega Dejan Tasić.  Mašinci su vodili rezultatom 3:0 .

U drugom poluvremenu golman Ekonimista Stefan Mitić uspeo je više puta da odbarni gol svoje ekipe i time osujeti napad Mašinaca. No, Mašinci su ipak uspeli da daju još jedan gol i pored odlične odbrane Ekonomista, ali  su popustili u odbrani. Ekonomisti su u 22. minutu drugog poluvremena dali svoj prvi gol,a za sam kraj obe ekipe uspele su da upišu još po jedan gol. Krajnji rezultat bio je 5:2 za Mašince.

“Vrućina u ovoj sali uticala je na našu igru. Loše smo igrali, to je realno. S druge strane veoma sam zadovoljan pobedom, moji momci pokazali su karakter kako se igra i kako se bori za fakultet”, Izjavio je Jovan Ristić iz ekipe Mainskog nakon dobijene utakmice.

Sastavi timova:

Sastavi timova
Mašinski fakultet Ekonomski fakultet
Milovan Mladenović Stefan Mitić
Jovan Ristić Dušan Kostić
Nikola Đokić Milan Jokić
Marko Simonović Filip Kalćić
Nikola Vučković Milan Tasić
Dejan Tasić Mate Petrović
Nikola Stanković  Kristijan Dimitrijević
Nikola Krsmanović
 Stefan Trandafilović

 

Fejsbuk komentari