Malo smo se igrali, a malo i nismo

168

Kup Univerzitetskog sportskog saveza Novog Sada (USSNS) završen je juče na terenima Đačkog igrališta. Najjači utisak nisu, kao što bi možda trebalo da bude, dobri potezi i nasmejana lica publike kada njihove kolege pobede, već svi utisci staju u jednu reč – skromno.

Finalni dan USSB

Najviše razloga za slavlje imali su na Fakultetu tehničkih nauka (FTN), čiji su studenti osvojili dva prva mesta, u rukometu i fudbalu, kao i treće mesto u košarci. Taj poslednji trofej „prigrabila” je ekipa Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja (DIF).

Pojavljivanje samo dve od četiri ekipe na završnici rukometnog turnira najbolji je primer da mnogi faktori utiču na probleme koji su se javili tokom organizacije ovogodišnjeg kupa.

S obzirom da nismo uspeli da organizujemo ligu zbog problema među fakultetima pojedinačno, veoma smo zadovoljni što se univerzitetski kup uopšte održao. Mnogi studenti su već otišli kućama jer su im se ispitni rokovi završili te je verovatno zbog toga bio nešto slabiji odziv u ovoj završnici– rekao je član Upravnog odbora USSNS-a Nenad Teofanov i dodao kako se nada da će ovo takmičenje uspeti da se održi i u narednim godinama.

Teofanov se posebno zahvalio koleginicama sa Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja koje su izvele koreografiju pre dodele medalja i pozvao sve kolege sa Univerziteta u Novom Sadu da se u budućnosti u većem broju odazovu i posmatraju ovu manifestaciju.

Plasman:

Košarka:

  1. DIF
  2. Medicinski fakultet
  3. FTN

Rukomet:

  1. FTN
  2. PMF

Fudbal:

  1. FTN
  2. Pravni fakultet
  3. Tehnološki fakultet

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstAleksa Avramović potpisao za Vareze
Naredni tekstNišlijke i Beograđani na HRT2?
Oduvek sam bio zaljubljenik u sport. Sedam godina sam trenirao kosarku, a kada sam prestao shvatio sam da bih voleo da postanem sportski novinar ili komentator.