SportIndeks.rs

Kragujevčani ubedljivo do nokaut faze

received_1872865822740249

Sjajan početak naših basketaša na finalnom turniru Univerzitetske FISU 3×3 Svetske Lige, koji se održava u kineskom gradu Ksiamenu, momci sa Univerziteta u Kragujevcu  su na dominatan način prošli grupnu fazu i sa tri pobede u isto toliko mečeva obezbedili plasman u dalji tok takmičenja.

Uprkos izostanku Janka Tanasijevića, kojeg je zadesio peh da se razboli uoči samog polaska na turnir, ekipa u sastavu Marko Milaković, Filip Popović i Nikola Šućov je opravdala ulogu favorita i bez većih problema dospela u eliminacionu fazu. U prvom duelu Kragujevčani su savladali senegalsku ekipu ISEG rezultatom 21:8, a kasnije istog dana u najuzbudljivijoj utakmici grupne faze pobedili su ekipu UNLAM iz Argentine – 14:10. Sledećeg dana takmičenja basketaši sa Univerziteta u Kragujevcu nadigrali su kolege sa Univerziteta Čile – 22:16 i time nastavili pohod na medalje.
Prvi meč nokaut faze naši basketaši igraju protiv malezijske ekipe sa Tejlor Univerziteta.

 

Ostavite komentar!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>