Kragujevčani prvog dana protiv Amera i tajfuna!

7440

Počinje takmičenje u kineskom Ćiamenu za najbolje studente i studentkinje basketaše. Prvaci Evrope i vicešampioni sveta, studenti iz Kragujevca jutros u 8:30 pobedili su Amerikance rezultatom 21:14 i na dominantan način otvorili prvenstvo.

Finalni dan USSB

Imali smo priliku da na delu vidimo naše najbolje studente-basketaše, ali i da osetimo snagu američke NCAA košarke, s obzirom da za ekipu sa Indiana Univerziteta nastupaju igrači koji su sa svojom koledž ekipom stigli do najboljih 16 u svojoj zemlji.

Nikola Kostić, igrač Kragujevca “Idemo da dokažemo da smo zemlja basketa!”

Zbog tajfuna koji se najavljuje u ovom kineskom gradu, takmičenje će se verovatno prebaciti u zatvoren prostor i videćemo da li će to našim momcima predstavljati razliku.

Pored Univerziteta iz Indiane, Kragujevčani će sutra ujutru odmeriti snage i sa studentima iz Irana (Pajama Nor Univerzitet) i sa Univerzitetom iz Johanezburga, glavnog grada Južne Afrike.

14691116_10210057103404990_5342361060487362604_n

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstFilozofski fakultet dobija teren za basket!
Naredni tekstOdbojka: najava prvog vikenda
Studentkinja sam novinarstva na Fakultetu političkih nauka. Bavljenje novinarstvom znači ispunjenje mojih želja. Ne mogu da zamislim dan bez radija i sportskih vesti. Želja mi je da izveštavam sa velikih sportskih takmičenja. Kontakt: urednik@sportindeks.rs