Kragujevac počinje odbranu titule u “grupi smrti”

211

Večeras je u Splitu održan žreb u Splitu na univerzitetskom prvenstvu u basketu 3×3 gde će Kragujevac pokušati da se okiti zlatnom medaljom treći put zaredom. Momci iz srca Šumadije takmičiće se u grupi B zajedno sa Univerzitetom iz Sankt Peterzburga, Velikog Trnova, Varaždina, kao i Tehničkog univerziteta iz Turske i prekarpatskog univerziteta Vasil Stefanik iz Ukrajine.

Finalni dan USSB

Na papiru najveći protivnik Kragujevčana biće Rusi predvođeni 128. igračem sveta Šalvom Šatašvilijem, uz koga će biti Aleksej Popkov, Artem Timofeev i Igor Medinčev. Najveće pitanje se postavlja da li su ovi momci igrali zajedno dovoljno da se uigraju pred izazove narednih par dana.

Ekipa Vasil Stefanik iz Ukrajine izgleda jako i kompaktno, ali njihovi rejtinzi ne predviđaju da će predstavljati problem momcima iz Šumadije. Jednaka nepoznanica su i momci iz Turske, ali pretpostavlja se da će se borba za prva tri mesta voditi upravo između ove četiri ekipe.

Univerzitet Sjever iz Varaždina znatno je slabiji od najvećih favorita iz Splita, dok univerzitetski prvaci Bugarske iz Velikog Trnova ne bi trebalo da predstavljaju značajniju pretnju.

Momke iz Kragujevca u Split predstavljaju Ivan Nedeljković, Filip Simić, Filip Pejović i Filip Popović, a odbranu titule počinju sutra u 10 sata kada igraju protiv Univeziteta Vasil Stefanik iz Ukrajine

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstSaudijci bolji od Saobraćajnog
Naredni tekstKragujevac siguran na početku prvenstva
Apsolvent psihologije na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Sportsko novinarstvo mi je hobi već par godina i od osnivanja sajta sam u Sportindeksu. Dišem za fudbal, navijam za dobru igru i puno golova (zvanično), a strani su mi samo borilački i auto-moto sportovi. Slobodno možete da mi se obratite na mail nenad.ruzic@sportindeks.rs, rado ću vam odgovoriti. Sportski pozdrav.Moji tekstovi