KPA ubedljiva protiv Visoke ICT

128

Ekipa Kriminalističko policijske akademije pobedila je odbojkašice Visoke ICT škole rezultatom 2:0 (25:11, 25:15) u okviru takmičenja prvog vikenda USSB lige. Tokom celog meča su odbojkašice KPA bile organizovanije pa su lako stigle do prve pobede.

Sastavi timova

KPA je na startu pokazala bolju uigranost.  Dva asa Milovanovićeve, organizacija igre, ali i greške protivnica donele su  KPA prednost od 9:1. Nakon tajm auta ekipa ICT-a je poboljšala svoju igru, ali ne dovoljno da pruži otpor protivnicama. Ivićeva je donosila poene, ali su greške na servisu i u polju bile česte. Ekipa policijske akademije tako je brzo osvojila set rezultatom 25:10.

Na početku drugog seta videla se neizvesnija igra, borba na obe strane. Milovanovićeva je nastavila sa odličnim servisima i tako vodila svoju ekipu. Pri vođstvu KPA od 7:4 odličnim blokom Pijovićeve i Petrovićeve ICT smanjuje razliku. U nastavku je igra ICT-a ponovo popustila, a policajke su to dobro iskoristile i povele za 14:8. Uprkos borbi ICT-a, KPA je nastavila sa organizovanom igrom. Svojim poenima Stankovićeva je držala ritam ekipe što je protivnice navodilo na greške. Tačku na ovaj meč svojim poenom stavila je Obrenovićeva. Osvajanjem drugog seta rezultatom 25:15, KPA je slavila u ovom meču.

Statistika

Igračica pobedničke ekipe, Teodora Obrenović kaže da je cilj ekipe da osvoje ligu.Nismo se još najbolje uklopile, nova je ekipa, prva utakmica i nismo mnogo trenirale. Prošle godine smo izgubile u finalu tako da ove godine ciljamo na prvo mesto“, izjavila je Obrenovićeva.

Fejsbuk komentari

PODELI
Prethodni tekstPolitičari izboksovali pobedu
Naredni tekstDruga pobeda vojnika u sezoni
Studentkinja sam novinarstva na Fakultetu političkih nauka. Bavljenje novinarstvom znači ispunjenje mojih želja. Ne mogu da zamislim dan bez radija i sportskih vesti. Želja mi je da izveštavam sa velikih sportskih takmičenja. Kontakt: urednik@sportindeks.rs