Košarkašice Elektronskog i Ekonomskog fakulteta nastavljaju borbu za titulu

319

Regularni deo ovogodišnje Univerzitetske lige za košarkasice zvanično je završen i u toku je doigravanje u plej-of delu takmičenja. U četvrtfinalu pobedu je izborila ekipa Elektronskog fakulteta, a Ekonomski je automatski prošao u polufinale, jer je ekipa VTŠ predala meč i registrovan je službeni rezultat. U polufinalu Elektronski igra protiv Medicinskog fakulteta, a FSFV dočekuje Ekonomski.

Finalni dan USSB

Košarkašice Elektronskog fakulteta bile su bolje u meču protgiv selekcije Medicinskog fakulteta, izborivši mesto u polufinalu rezutltatom 35:23. Polufinalne utakmice biće odigrane sutra u maloj sali SC “Čair” s početkom od 13 sati.

Untitled

Podsetimo se rezultata poslednjeg kola regularnog dela takmičenja i pozicioniranosti ekipa na tabeli.
Košarkasice FSFV-a , savladale su ekipu Visoke tehničke škole rezultatom 38:31. Igračice Medicinskog dosle su do dve pobede, protiv PMF-a, oficijalnim rezultatom 20:0 i protiv Ekonomistkinja rezultatom 15:12 u jednoj od slabijih utakmica kola. Košarkasice Elektronskog fakulteta bile su dominantne u ovom kolu, pobedivsi Ekonomistkinje rezultatom 45:11 i ekipu VTŠ sa neverovatnih 69:2. Na prvom mestu nakon regularnog dela sezone, zasluzeno se nalaze studentkinje FSFV-a, koje imaju 5 pobede i maksimalnih 10 bodova. U stopu ih prati ekipa Elektronskog sa 9 bodova, a odmah iza njih nalazi se ekipa Medicinskog fakulteta sa 8 bodova. Ekipa Ekonomskog u konačnom zbiru ima 7 bodova, VTŠ 6, a PMF je poslednji sa 5 bodova.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstPravni u finalu nakon triler utakmice
Naredni tekstMašinski rutinski do polufinala
Živim u Nišu, gde i studiram novinarstvo na Filozofskom fakultetu. Volim sport, najviše košarku kojom sam se bavio veći deo svog detinjstva, ali i ostale koje redovno pratim. Za sada sam sportsko novinarstvo iskusio samo u srednjoj školi i tada sam shvatio da je to nešto čime želim da se bavim.