Košarkaši i košarkašice dobili protivnike u Portugaliji

1159

Košarkaši Univerziteta iz Nišu i košarkašice Beogradskog univerziteta saznali su sa kojim ekipama će igrati u grupnoj fazi Evropskih univerzitetskih igara u Koimbri.

Finalni dan USSB

Nišlije će biti deo grupe D zajedno sa Tehnološkim univerzitetom iz Talina, Univerzitetom iz Aveira, kao i nemačkim Munster unuverzitetom. Prvi meč će košarkaši iz Srbije odigrlti sa estonskim predstavnikom 22. jula sa početkom od 12:15 po srednjoevropskom vremenu.

Dame sa Beogradakog univerziteta će se boriti za prolazak u sledeći krug protiv Univerziteta iz Strazbura, Univerziteta iz Marburga i Univerziteta Petar Veliki iz Sankt Peterburga. Njihov prvi meč u okviru grupe C će biti na programu u nedelju od 14:30 po srednjoevropskom vremenu.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstPortugalci ubedljivi na startu, težak posao za futsalere Beograda
Naredni tekstOdličan početak košarkaša u Koimbri
Student četvrte godine Fakulteta politickih nauka, smer novinarstvo. Sport shvatam kao nacin zivota, i veliki sam ljubitelj kosarke, dok su mi strani auto sportovi. Zelja mi je da ono sto vidim i cujem na sto uverljiviji i interesantniji nacin predstavim ljudima koji imaju zelju da nesto novo pročitaju.