Košarka USSB: Najava 4. kola

506
Četvrto kolo košarkaške lige Univerziteta sportskog saveza Beograda na programu je ovog vikenda. Studenti će svoje snage tradicionalno odmeriti u hali Košarkaškog kluba Žarkovo na Košutnjaku. Svi mečevi igraće se u nedelju.
Program ovog kola otvoriće studenti Beogradske politehnike koji će od 18h pokušati da slave protiv Visoke škole za ITS. Odmah zatim na parket će izaći aktuelni prvaci, košarkaši IKT-a. Njihov rival biće Fakultet za sport UNION. Od 20 časova svoj meč će igrati i košarkaši Singidunuma i Kriminalističko-policijske akademije. Oba tima su u dobroj formi; jedino je izvesno da nas očekuje ujednačen duel. Pretposlednji meč ovog kola odigraće prošlogodišnji polufinalisti, košarkaši VIŠERA. Oni će nove bodove pokušati da izbore protiv ekipe Računarskog fakulteta. Beogrdska poslovna škola sastaće se sa Visokom turističkom od 22h. Budući da imaju bolji skor u ligi, blaga prednost pred duel je na strani studenata Više poslovne škole, ali evidentno je da se turisti neće predavati.

 

Finalni dan USSB

Kompletan raspored:

Nedelja, 18.11.

18:00 (m) Beogradska politehnika – Visoka škola ITS

19:00 (m) Visoka škola za IKT – Fakultet za sport UNION Nikola Tesla

20:00 (m) Univerzitet Singidunum – Kriminalističko-policijska akademija

21:00 (m) Visoka škola elektrotehnike i računarstva – Računarski fakultet

22:00 (m) Beoradska poslovna škola – Visoka turistička škola

Sve utakmice igraju se u sali KK Žarkovo.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstRukomet: Drugo kolo Lige Univerziteta u Beogradu
Naredni tekstOdbojka: Najava četvrtog vikenda USSB Prvenstva
Student sam Fakulteta političkih nauka, smer novinarstvo i komunikologija. Volim sport, trenirao sam fudbal dok sam bio mlađi. Osim toga, volim da pratim i rukomet, ali i odbojku. Sportsko novinarstvo je posao kojim bih želeo da se bavim u budućnosti.