KOŠARKA SUUB: NAJAVA FINALA

442

U hali “Radivoj Korać”, domu OKK Beograda, repriziraće se prošlogodišnje finale između Fakulteta organizacionih nauka i Tehnološko-metalurškog fakulteta. Da li će i ishod biti repriziran, ili je na pomolu svrgavanje aktuelnog vladara studentske košarke, saznaće se danas u 19:00. Nakon dvočasovne borbe biće poznato na kojoj adresi će stanovati trofej SUUB lige narednih godinu dana – Jove Ilića 154 ili Karnegijeva 4.

Finalni dan USSB

 

Kapiten FON-a, Stefan Igrutinović smatra da je njegova ekipa blagi favorit, ali da protivnik ima motiv više u odnosu na prošlu godinu. “Cele sezone smo naporno trenirali i pripremali se za ovu utakmicu i jedva čekamo da počne. Sigurni smo da neće biti lako jer je ovo repriza prošlogodišnjeg finala, tako da TMF ima motiv više, s obzirom da smo ih tad pobedili. Ulazimo hladne glave u ovu utakmicu i ne smemo da se opuštamo jer popravnog nema. Ako ispoštujemo dogovor iz svlačionice i ako svaki igrač pruži maksimum, postoje dobre šanse da trofej ostane u vitrini FON-a”, konstatuje Igrutinović.

Na drugoj strani, kapiten TMF-a, Dušan Janković ističe da je njegova ekipa priželjkivala FON za rivala u borbi za zlato. “Drago nam je što finale igramo protiv FON-a, jer imamo priliku da im se revanširamo za prošlogodišnji poraz. Na svakoj utakmici idemo na pobedu, tako da se ni ova neće razlikovati od ostalih. Za nekolicinu igrača ovo je poslednja utakmica koju će odigrati za naš fakultet, tako da ćemo bez sumnje ostaviti srce na terenu. Verujem da ni protivniku neće faliti motiv, tako da nas očekuje sjajna utakmica. Spremni smo da se nadigravamo i sigurni smo da ove godine imamo to što je potrebno da budemo prvi”, naglasio je Janković.

Finale SUUB lige moći ćete da gledate u direktnom prenosu na RTV Studentski grad.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekst1 na 1 sa Vuksanovićem: Мoj komandant i moj dželat…
Naredni tekst„Forest“ osvojio SF3x3 turnir
Student novinarstva na Fakultetu za medije i komunikacije i zaljubljenik u košarku. Životna želja mi je da spojim posao i hobi i da izveštavam sa međunarodnih klupskih ili reprezentativnih takmičenja u pomenutom sportu.