KOŠARKA SUUB: NAJAVA FINALA I MEČA ZA TREĆE MESTO

604

Hala “Radivoj Korać” će u nedelju biti poprište borbi za bronzano i zlatno odličje ženske košarkaške lige Sportskog udruženja univerziteta u Beogradu (SUUB). Najpre će se za bronzu od 19:15 boriti Pravni i Poljoprivredni fakultet, dok će se u finalnoj utakmici sastati ekipe Mašinskog fakulteta i Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje. Oba meča moći ćete da gledate u dirketnom prenosu na RTV Studentski grad.

Finalni dan USSB

 

Na snazi ostaju pitanja da li će izabranice Radomira Kneževića eliminaciju aktuelnih šampionki u četvrtfinalu, ekipe FON-a, krunisati medaljom, ili će izabranice Pavla Antića nadoknaditi ono što im je izmaklo prošle sezone u meču protiv Mašinskog fakuklteta?

Nešto kasnije, saznaće se nova adresa titule SUUB lige – Kraljice Marije 16, ili Blagoja Parovića 156? Da li će se Mašinski fakultet revanširati protivnicama za poraz u grupnoj fazi, ili će FSFV preskočiti poslednji stepenik na putu do zlata, na koji se sapleo prošle sezone?

 

 

 

 

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstJao Ming kao simbol
Naredni tekstRezultati BeST dan II
Student novinarstva na Fakultetu za medije i komunikacije i zaljubljenik u košarku. Životna želja mi je da spojim posao i hobi i da izveštavam sa međunarodnih klupskih ili reprezentativnih takmičenja u pomenutom sportu.