Košarka: rezultati USSB lige

286

U vikendu za nama odigrano je šest utakmica u okviru košarkaške USSB – Jedinstvene lige. Na terenu KK “Žarkovo” favoriti su opravdali svoje uloge, dok je pobeda u  derbiju kola između ekipa Visoke škole elektrotehnike i računarstva i Visoke škole za informacione i komunikacione tehnologije pripala košarkašima VIŠER-a.

Subotnji program otvoren je utakmicom između Fakulteta za poslovne studije i pravo i Matematičkog fakulteta, a matematičari su opravdali ulogu favorita i zabeležili ubedljivu pobedu. Košarkaši VIŠER-a zabeležili su treću pobedu u ovoj sezoni savladavši Visoku školu za IKT, kao i Visoka turistička škola koja je slavila protiv kolega sa Visoke železničke.

Tri duela smo gledali i u nedelju, a  prvi na teren istrčali su momci sa Pravnog fakulteta “Univerziteta Union” i Vojne akademije. U neizvesnoj utakmici Vojnci su uspeli da zabeleže pobedu jednim košem više. Usledila je još jedna rezultatski neizvesna utakmica, u kojoj  su se bolje snašli košarkaši Visoke škole za I.T.H.S i slavili protiv Kriminalističko-policijske akademije. Poslednju utakmicu odigrale su ekipe Visoke sportske i zdravstvene škole i Računarskog fakulteta, a sigurnu pobedu zabeležila je Visoka škola.

Rezultati svih utakmica:

Subota, 04.11.2017. godine: 
20,00 č.(m) Fakultet za poslovne studije i pravo – Matematički fakultet 32:66
21,00 č.(m) Vi. škola za I.K.T. – Vi. škola elektrotehnike i računarstva 36:47
22,00 č.(m) Visoka turistička škola – Visoka železnička škola 52:38

Nedelja, 05.11.2017. godine:
20,00 č.(m) Pravni fakultet „Univerzitet Union“ – Vojna akademija 50:52
21,00 č.(m) Vi. škola za I.T.H.S. – Kriminalističko-policijska ak. 44:43
22,00 č.(m) Računarski fakultet – Vi. sportska i zdravstvena škola 33:48

 

 

Fejsbuk komentari