Košarka: rezultati USSB lige

567

Proteklog vikenda odigrane su poslednje utakmice grupne faze košarkaške lige Univerzitetkog sportskog saveza Beograda. Na terenu KK “Žarkovo” odigrano je pet utakmica u mupkoj konkurenciji, kojima je rešeno i pitanje polufinalista.

Finalni dan USSB

 

U prvom meču subotnjeg programa sastali su se košarkaši Računarskog fakulteta i Visoke škole elektrotehnike i računarstva, a sigurnu pobedu zabeležio je VIŠER. U drugoj utakmica ekipa Kriminalističko-policijske akademije deklasirala je Pravni fakultet Univerziteta Union. U nedeljnom delu programa, gledali smo tri utakmice. Beogradska poslovna škola zabeležila je još jednu ubedljivu pobedu, a ovog vikenda uspešnija je bila od Vojne akademije. U drugom duelu sastali su se košarkaši Fakulteta za poslovne studije i pravo i  Univerziteta Singidunum, a ubedljivu pobedu odneo je Singidunum. Poslednju utakmicu ovog vikenda odigrali su Visoka železnička škola i Beogradska politehnika, koja je opravdala ulogu favorita i slavila ubedljivim rezultatom.

Narednog vikenda očekuju nas borbe za medalje, a u polufinalu će se sastati ekipe Beogradske poslovne škole i Visoke škole za I.K.T, odnosno Visoke turističke škole i Visoke škole elektrotehnike i računarstva.

Rezultati svih utakmica:

Subota, 02.12.2017
(m) Računarski fakultet – Visoka šk. elektrotehnike i račun. 53:61
(m) Pravni fak. “UNION” – Kriminalističko-policijska akademija 65:86

Nedelja, 03.12.2017
(m) Beogradska poslovna šk. – Vojna akademija 51:37
(m) Fakultet za poslovne studije i pravo – Univerzitet Singidunum 34:63
(m) Vi. železnička škola – Beogradska politehnika 39:57

Utakmice su se igrale u sportskoj hali Košarkaškog kluba Žarkovo, Olimpijskih Igara 14, Košutnjak

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstOdbojka: Rezultati petog vikenda lige SUUB
Naredni tekstFutsal: rezultati SUUB lige
Student novinarstva na Fakultetu politickih nauka. Želja mi je da se bavim isključivo sportskim novinarstvom, a san mi je da izveštavam sa Svetskog prvenstva u fudbalu.