Košarka: rezultati šestog vikenda SUUB lige

644

Proteklog vikenda odigrane su utakmice šestog kola košarkaške lige Sportskog udruženja Univerziteta u Beogradu. Na terenima balona “Sava” i SC “Vizura” odigrano je deset utakmica u muškoj konkurenciji, kao i četiri u ženskoj.

Finalni dan USSB

 

Kada je reč od damama, Fakultet organizacionih nauka je opravdao ulogu favorita i slavio protiv Medicinskog fakulteta, ali su doktorke u svom drugom meču ovog vikenda upisale i pobedu protiv Ekonomskog fakulteta. U meču grupe B, Pravni fakultet bio je bolji od Farmaceutskog fakulteta, dok se ekipa Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja nije pojavila na terenu, te je pobeda službenim rezultatom pripala timu Učiteljskog fakulteta.

U muškom delu takmičenja, jedini duel grupe A pripao je Tehnološko-metalurškom fakultetu, koji je bio bolji od Pravoslavno-bogoslovskog fakulteta. U okviru grupe B, Fakulet organizacionih nauka je opravdao ulogu favorita i pobedio Geografski fakultet, dok smo nešto neizvesniji meč gledali između Ekonomskog i Biološkog fakulteta, a pobedu su odneli Ekonomisti. Poslednji duel ove grupe odigrali su Rudarsko-geološki fakultet i Učiteljski,u kom su RGF-ovci odneli sigurnu pobedu. Tri utakmice gledali smo i u grupi V, najpre između Saobraćajnog i Filološkog, u kojoj su Saobraćajci trijumfovali, zatim između Filozofskog i Građevinskog, gde je još jedna tesna pobeda pripala Građevinarima, i na kraju derbi kola između Mašinskog i Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja. Novu pobedu upisali su Mašinci. U grupi G, Elektrotehnički fakultet ostvario je ubedljivu pobedu protiv Farmaceutskog fakulteta. Drugi duel pripao je Fakultetu političkih nauka, koji je bio uspešniji od Arhitektonskog fakulteta, dok su košarkaši Poljoprivrednog fakulteta pobedili kolege sa Pravnog fakulteta.

Rezultati svih utakmica: 

(m) Farmaceutski fak. 38 – 80 Elektrotehnički fak.
(m) Pravoslavno-bogoslovski fak. 36-72 Tehnološko-metalurški fak.
(m) Saobraćajni fakultet 56 – 51  Filološki fakultet
(m)  Fak. organizacionih nauka 82 – 56 Geografski fak.
(m) Fak. političkih nauka  52-42 Arhitektonski fak.
(m)  Ekonomski fak. 59 – 54 Biološki fak.
(m) Filozofski fak. 66 – 70 Građevinski fak.
(m) Poljoprivredni fak. 47 – 41Pravni fak.
(m) Mašinski fak.  73 – 61 Fak. sporta i fizičkog vaspitanja
(m)  Rudarsko-geološki fak.  54 – 36 Učiteljski fak.
 (ž) Medicinski fakultet FON  33 – 37
(ž) Fak. sporta i fizičkog vaspitanja 0 – 20  Učiteljski fak.
(ž) Medicinski fak. 51 – 28 Ekonomski fak.
(ž) Farmaceutski fak. 19 – 25 Pravni fak.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstĆirić na listi putnika za Hrvatsku
Naredni tekstFutsal: Rezultati osmog vikenda USSB lige
Student novinarstva na Fakultetu politickih nauka. Želja mi je da se bavim isključivo sportskim novinarstvom, a san mi je da izveštavam sa Svetskog prvenstva u fudbalu.