Košarka: Rezultati sedmog vikenda USSB lige

367

U hali košarkaškog kluba Žarkovo, odigrane su utakmice sedmog vikenda USSB lige. Na programu je bilo šest mečeva u muškoj konkurenciji.

Finalni dan USSB

Subotnji deo programa su otvorile ekipe Beogradske politehnike i Kriminalističko-policijske akademije. KPA je slavila što je njihova treća pobeda, prva posle dva uzastopna poraza. Visoka škola za IKT i Fakultet za poslovne studije i pravo su odmerili snage posle uvodnog okršaja. IKT-ovci su odneli pobedu zabeleživši tako četvrti trijumf iz pet utakmica . Poslednji meč prvog dana, odigrali su Beogradska poslovna škola i Pravni fakultet „UNION“, a Viša poslovna je trijumfovala 101:56.

Visoka škola elektrotehnike i računarstva i Unierzitet Singidunum su se sastali u prvoj utakmici drugog dana takmičenja. VIŠER je pobedio i  tako ostao jedina neporažena ekipa, uz šest pobeda. Vojna akademija je odigrala svoj meča Beogradskom politehnikom, a politehničari su slavili za svoj drugi trijumf ove sezone. Kolo su zatvorili Visoka škola za ITHS i Visoka turistička škola. Turisti su odneli pobedu zabeleživši tako petu pobedu od šest utakmica.

Rezultati:

Subota 25.11.
Beogradska politehnika 50:70 Kriminalističko-policijska akademija
Visoka škola za IKT 69:34 Fakultet za poslovne studije i pravo
Beogradska poslovna škola 101:56 Pravni fakultet „UNION“

Nedelja 26.11.
Visoka škola elektrotehnike i računarstva 46:38 Univerzitet Singidunum
Vojna akademija 44:48 Beogradska politehnika
Visoka škola za ITHS 38:45 Visoka turistička škola

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstOdbojka: Rezultati šestog vikenda USSB lige
Naredni tekstFUTSAL: Rezultati USSB lige
Student treće godine Fakulteta politickih nauka, smer novinarstvo. Sport shvatam kao nacin zivota, i veliki sam ljubitelj kosarke, dok su mi strani auto sportovi. Zelja mi je da ono sto vidim i cujem na sto uverljiviji i interesantniji nacin predstavim ljudima koji imaju zelju da nesto novo pročitaju.