Košarka: rezultati prvog vikenda SUUB lige

236

Proteklog vikenda otvorena je i košarkaška liga Sportskog udruženja univerziteta u Beogradu, a na terenima SC “Vizura” i balona “Sava” odigrano je deset utakmica u muškoj konkurenciji, kao četiri u ženskoj.

Većih iznenađenja nije bilo te su favoriti po planu zabeležili pobede. Novu sezonu otvorili su vicešampioni, košarkaši Tehnološko-metalurškog fakulteta, koji su ostvarili ubedljivu pobedu nad Fakuletom bezbednosti.  U okviru grupe A pobede su zabeležili i Medicinski fakultet, kao i Stomatološki. Branioci titule, košarkaši Fakulteta organizacionih nauka takođe su pobedom započeli novu sezonu, bolji su bili od ekipe Rudarsko-geološkog fakulteta. U grupi B igralo se još dva meča, a kao pobednici su izašli Ekonomski i Biološki fakultet. Predstavnici grupe V ovog vikenda bili su samo košarkaši Filozofskog i Saobracajnog fakulteta, a Filolozi su izašli kao pobednici. Tri meča gledali smo u okviru grupe G, a pobedama su se radovale ekipe Elektro-tehničkog, Farmaceutskog i Pravnog fakulteta.

Kada je reč o ženskim mečevima, favoriti su ponovo opravdali svoje uloge, pa su tako bronzane košarkašice Mašinskog slavile protiv Pravnog fakulteta, kao i devojke sa Poljoprivrednog koje su zabeležile ubedljivu pobedu nad Elektro-tehničkim fakultetom. Uspešne su bile i devojke sa Tehnološko-metalurškog fakulteta koje su savladale Učiteljski fakultet.

Rezultati svih utakmica:

Subota, 28.10.2017

(m) Tehnološko-metalurški fak. 82:39 Fak. Bezbednosti

(m) Fak.organitacionih nauka 74:48 Rudarsko-geološki

(ž) Mašinski fak. 46:32 Pravni fak.

(ž) Učiteljski fak. 36:46 Tehnološko-metalurški fak.

Nedelja, 29.10.2017

(m) Filozofski fak. 55:49 Saobraćajni fak

(m) Elektro-tehnički fak. 64:29 Veterinarski fak.

(m) Ekonomski fak. 69:42 Geografski fak.

(m) Farmaceutski fak. 53:31 Arhitektonski fak.

(m) Učiteljski fak. 29:62 Biološki fak.

(m) Pravni fak. 60:30 Fak. političkih nauka

(m) Medicinski fak. 54:25 Pravoslavno-bogoslovski fak.

(m) Stomatološki fak. 39:31 Šumarski fak.

(ž) Poljoprivredni fak. 41:11 Elektro-tehnički fak.

 

Fejsbuk komentari