Košarka: rezultati osmog vikenda SUUB lige

699

U vikendu za nama odigrane su utakmice osmog kola košarkaške lige Sportskog udružeja Univerziteta u Beogradu. U hali SC “Vizura” i “Radivoje Korać” gledali smo deset utakmica  muškoj konkurenciji, kao i pet u ženskoj konkureciji.

Finalni dan USSB

 

Kada je reč o damama, favoriti su opravdali svoje uloge, pa su tako Poljoprivredni, Mašinski i Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja upisali ubedljive pobede, kao i košarkašice Filozofskog fakulteta. Ekipa Fakulteta političkih nauka se nije pojavila na terenu, te je pobeda službenim rezultatom pripala Ekonomskom fakultetu. Pred poslednje kolo u prvom delu sezone, na čelu grupe A nalaze se košarkašice Filozofskog fakulteta, dok su na drugoj i terećoj poziciji Poljoprivredni, odnosno Medicinski fakultet. U okviru grupe B, Mašinski fakultet se nalazi na prvoj poziciji, iza njih je  Pravni fakultet, dok su vicešampionke, košarkašice FSFV-a na trećem mestu.

U muškoj konkurenciji takođe nije bilo velikih iznenađenja, aktuelni šampion, Fakultet organizacionih nauka ostvario je rutinsku pobedu, kao i Tehnološko-metalurški i Mašinski fakultet. Najubedljivuju pobedu ostvarili su košarkaši Poljoprivrednog fakulteta, a sigurni su bili i momci sa Saobraćajnog, Učiteljskog, Biološkog, Veterinarskog, Stomatološkog i Pravnog fakulteta. Vicešampion SUUB lige, Tehnološko-metalurški fakultet, nalazi se na prvoj poziciji grupe A, a prate ih ekipe Stomatološkog i Medicinskog fakulteta. U okviru grupe B, prvo mesto pripada Fakultetu organizacionih nauka, odmah iza njih je Ekonomski fakultet, dok je na trećoj poziciji Biološki fakultet. Prvo mesto grupe V  pripada Mašinskom fakultetu, a prate ga Građevinski i Saobraćajni fakultet. U poslednjoj, G grupi, Fakultet veterinarske medicine zauzeo je prvo mesto, Elektrotehnički fakultet se nalazi na drugoj poziciji, dok je ekipa Poljoprivrednog fakulteta treća u ovoj grupi.

Rezultati svih utakmica:

(m) Filozofski fak. 52:64 Saobraćajni fak.

(m) Učiteljski fak. 51:44 Geografski fak.

(m) Biološki fak. 55:39 Fak. za fizičku hemiju

(m) Arhitetonski fak. 63:69 Fak. veterinarske medicine

(m) Stomatološki fak. 48:39 Šumarski fak.

(m) Ekonomski fak. 44:52 Fak. organizacionih nauka

(m) Tehnološko-metalurški fak. 78:68 Fak. bezbednosti

(m) Farmaceutski fak. 43:66 Pravni fak. 

(m) Građevinski fak. 56:59 Mašinski fak.

(m) Poljoprivredni fak. 61:36 Fak. političkih nauka

(ž) Ekonomski fak. 20:0 Fak. političkih nauka

(ž) Tehnološko-metalurški fak. 33:70 Mašinski fak.

(ž) Fak. sporta i fizičkog vaspitanja 60:30 Farmaceutski fak.

(ž)  Elektrotehnički fak. 18:39 Filozofski fak.

(ž) Poljoprivredni fak. 30:20 Medicinski fak.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB