Košarka: Rezultati četvrtog kola USSB lige

739

Proteklog vikenda odigrano je četiri utakmice lige Univerzitetskog sportskog saveza Beograda u košarci. Svi susreti su odigrani u hali Žarkovo.

Finalni dan USSB

 

Prvi su na teren izašli Fakultet za poslovne studije i pravo i MEF. Ovaj duel je završen u korist FPSP-a rezultatom 70:50. Potom je trebalo da usledi meč između Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje i Visoke škole ITS, ali se FSFV nije pojavio. Meč je registrovan službenim rezultatom 20:0 za ITS.

Nedeljni deo programa se sastojao iz tri meča. U prvom je Kriminalističko-policijska akademija ubedljivo savladala Fakultet za sport “UNION Nikola Tesla” rezultatom 72:26. Derbi ovog četvrtog kola igrali su Visoka turistička škola i Visoka škola elektrotehnike i računarstva, gde je VTŠ slavila 49:41. Poslednji, ali ne najmanje bitan, duel ovog vikenda bio je meč između Beogradske poslovne škole i Beogradske politehnike. BPŠ je lagano slavila 67:29.

Kompletni rezultati:

Subota

19.00 Fakultet za poslovne studije i pravo 70:50 MEF

20.00 Fakultet za sport i fizičko vaspitanje 0:20 Visoka škola ITS

Nedelja

19.00 Kriminalističko-policijska akademija 72:26 Fakultet za sport “Union Nikola Tesla”

20.00 Visoka turistička škola 49:41 VIŠER

21.00 Beogradska poslovna škola 67:29 Beogradska politehnika

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstKPA silovito do trijumfa
Naredni tekstOdbojka USSB: Rezultati drugog kola
Student treće godine Fakulteta politickih nauka, smer novinarstvo. Sport shvatam kao nacin zivota, i veliki sam ljubitelj kosarke, dok su mi strani auto sportovi. Zelja mi je da ono sto vidim i cujem na sto uverljiviji i interesantniji nacin predstavim ljudima koji imaju zelju da nesto novo pročitaju.