KOŠARKA: Raspored utakmica Kupa studenata

433

Predstojećeg vikenda u hali košarkaškog kluba Žarkovo biće odigrane utakmice USSB Kupa studenata u košarci. U subotu je na programu tri duela, dok će se u nedelju održati jedna utakmica.

Finalni dan USSB

U prvom meču ovonedeljnog programa, snage će odmeriti Matematički fakultet i pobednik USSB košarkaške lige ekipa Visoke škole za IKT. Drugu, veoma interesantnu utakmicu sa početkom od 20 časova odigraće Univerzitet Singidunum i drugi finalista lige Univerzitetskog sportskog saveza Beograda, tim Visoke turističke škole. Poslednji meč subotnjeg dela programa biće duel šampiona SUUB lige Fakultelta organizacionih nauka i Visoke škole za ITHS.

U nedelju nas očekuje samo jedan meč, ali će to biti repriza utakmice za treće mesto ovogodišnje USSB lige, a sastaće se Beogradska poslovna škola i Visoka škola elektrotehnike i računarstva. Tada je slavila BPŠ, a videćemo ko će izaći kao pobednik ovog duela. Ovaj okršaj je na programu od 20:00 časova.

Kompletan raspored

Subota

19:00 (m) Matematički fakultet – Visoka škola za IKT

20:00 (m) Univerzitet Singidunum – Visoka turistička škola

21:00 (m) Fakultet organizacionih nauka – Visoka škola za ITHS

Nedelja

20:00 (m) Beogradska poslovna škola – Visoka škola elektrotehnike i računarstva

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstNemeš drugi u Evropi
Naredni tekstRUKOMET: Raspored utakmica USSB Prvenstva studentkinja
Student treće godine Fakulteta politickih nauka, smer novinarstvo. Sport shvatam kao nacin zivota, i veliki sam ljubitelj kosarke, dok su mi strani auto sportovi. Zelja mi je da ono sto vidim i cujem na sto uverljiviji i interesantniji nacin predstavim ljudima koji imaju zelju da nesto novo pročitaju.